u600 hattın kapanması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

registerlater

Üye
    Konu Sahibi
u600 hattın kapanması
arkadaşlar merhaba benim samsung u600 telefonum var. çok sık olmamakla birlikte bazı zamanlar telefon açık olmasına rağmen arayanlar telefonum kapalı sinyali alıyorlar. konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim...

mihracee

mihracee

Üye
evet aynı sorunu bende yaşıyorum nedenini bilenler cevaplarlarsa sevinirim.

aliyekaya

Üye
birkaç kere de bende oldu yukarıda telefon işareti üzerinde kırmızı çizgi çıkıyor bende anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bu sitenin adminine de çok teşekkür ederim ayrıca katkıda bulunanların ellerine sağlık...ha bide oyun yükleyemiyorum biraz acemiyim de daha anlaşılır anlatabilirmisiniz sağolun...

Batum23

Üye
Telefonu çevrimdışı moda alabiliyosunuz telefonun diğer özelliklerini kullanırken kimse sizi arayamıyor yanlışlıkla çevrimdışı moda almış olmayasınız?

technonur

technonur

Üye
eğer hattınız tcell ilse sanırım tcellde genelde bi problem var hat bazen çekmiyor ulaşılamıyo gözüküyosunuz

ZipiRCocuK

ZipiRCocuK

Üye
Galiba Şebekede Bir Problem Var. Bazen Bende benzer bi sıkıntı yaşıyorum. Hattım Vodafone

c_yangoz

c_yangoz

Üye
ben hiç karşılaşmadım

dikeey09

dikeey09

Üye
aßi bnde avea kuLLanıyorum ama bndede oluyor baska bir sorun olabilir mi?

jolan

Üye
yardımcı olacak bişiy yok düzgün kullanın okadar

nympHetamine_xX

Üye
ya sorun şebekede değil...

eğer teLefonda çevrimdışı mod açıksa kimse sizi arayamaz..ulaşamaz...aynı şekiLde sizde...yani çevrimdışı mod açık olabilir...onu kapatın...o zaman size ulaşabilecekler...

ayberk228

ayberk228

Üye
arkadaşlar u600'de arayan numaraları reddet diye bir bölüm var .eğer bir numara seşmişseniz ve o sizi ararsa hiç ulaşamaz.sevmediğiniz kişiler için süper bir özellik:D

1kezs2cem

Üye
bana oyun lazım U600 de calısabilecek yardım edin pleasee!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt