U600 & 6300 takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brkfrkn_3594

Üye
    Konu Sahibi
U600 & 6300 takas
arkadaşlar bende u600 var. Bugun kızılayda biraz araştırdım 20 ay kadar garantisi ve 2.el 6300 gördüm. Adama takas yapmayı teklif ettiğimde 65 tl fark ücreti alırım dedi. Başka biyerde ise 50 tl fark alırım ama garanti yok dedi. Sizce hangisini yapmalıyım.

Öğrenciyim ve ailemin desteği olmadan kendi başıma alacağım. gönül tabiki el değmemiş telefon ister ama şartlar böyle gerektiriyor. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)
 


blackcastle

blackcastle

Üye
Dostum 6300 ile u600 başabaş takas edilir sakın öyle bir şeye düşme. Aynı şekildde garantili 6300 lar 175 tl civarında. Seninb telefonunda 175 eder. Sakın garantisi 6300 la takas yapma hele üste para sakın verme. Ben sattım 18 ay garantili u600 ümü 180 e çok iyi fiyata sattığım halde pişmanım keşke satmasaydım.
 

brkfrkn_3594

Üye
    Konu Sahibi
ama 20 ay garantisi olan telefon 6300 benim u600 ün garantisi yok :)

--------------- Ekleme ---------------

lütfen 1-2 fikir daha verin bugun değiştireceğim inşallah. sizin kararlarınızda önemli tabiki...
 
blackcastle

blackcastle

Üye
ha o zaman olur ben senin telefonun garantisi var onun yok sandım Ama yinede 50 TL den fazla verme bence.
 

kadirtan

Üye
nerden kardes dusunursen takas edbılırız
6300 var cıhaz temızdır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt