U19 Milli Takımı, İspanya'yı 3-0 yendi ve turnuvaya veda etti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
U19 Milli Takımı, İspanya'yı 3-0 yendi ve turnuvaya veda etti..
U19 Milli Takımı, İspanya'yı 3-0 yendi


U19 Milli Takımımız, Romanya'da düzenlenen 2010-2011 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında İspanya'yı 3-0 yendi. Chiajna Şehrindeki Concordia Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 31. dakikada Jonas Ramalho (Kendi kalesine), Dk. 51 Kamil Çörekçi, Dk. 56 Sergi Gomez (Kendi kalesine) attı.
Milli Takımımızın mücadele ettiği B Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Sırbistan ile Belçika 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonuçlardan sonra İspanya grubu 6 puanla lider olarak tamamlarken, Sırbistan ile birlikte 4'er puanı bulunan Millilerimiz, Sırbistan ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybettiği için ikili averaj sistemine göre üçüncü sırada yer alarak şampiyonaya veda etti.
A Grubu'nda oynanan karşılaşmalarda ise Çek Cumhuriyeti, Yunanistan'ı 1-0 mağlup ederken, Romanya ile İrlanda Cumhuriyeti 0-0 berabere kaldı. A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İrlanda Cumhuriyeti yarı filane yükseldi.
Millilerimiz, gruptaki ilk maçında Sırbistan'a 2-0 mağlup olmuş, ikinci maçında ise Belçika ile 1-1 berabere kalmıştı.

Kemal Özdeş: "Oyuncularımızın gösterdiği gelişimden dolayı çok sevinçliyim"
Şampiyonadan 2'li averajla elendikleri için çok üzgün olduklarını belirten U19 Milli Takım Teknik Direktörü Kemal Özdeş "Hüznü ve sevinci aynı anda yaşıyorum. Turnuvadan 2'li averajla elendiğimiz için çok üzgünüm. Bugünkü maçın rövanşını finalde tekrar yaşamak isterdim. Çünkü bu turnuvanın en iyi iki takımının Türkiye ve İspanya olduğunu düşünüyorum. Yarı finale kalan tüm takımlara başarılar diliyorum. Birlikte olduğumuz sürede oyuncularımızın gösterdiği gelişimden dolayı çok sevinçliyim. Turnuvanın favorilerinden gösterilip son maçta çok iyi bir oyun oynayan oyuncularımı kutluyorum. Turnuvada oynadığımız üç maçta da etkili oynadık ancak elendik. Takımımızla belirlediğimiz tüm hedeflere ulaştığımız için sevinçliyim ancak bunu taçlandıramadığımız için üzgünüm. Oyuncularımız artık Ümit Milli Takım futbolcularıdır. Burada onlara şampiyonluklar diliyorum. Türk futbolunun geleceği güvencede diye düşünüyorum. Bize destek olan tüm TFF ailesine, kulüplerimize ve antrenörlerine teşekkür ediyorum"

Stat: Concordia
Hakemler: Tamas Bognar, Lars Hummelgaard, Gianluca Cariolato, István Kovacs
Türkiye: Ömer Kahveci, Kamil Çörekçi, Furkan Şeker, Sezer Özmen, Orhan Gülle, Ömer Ali Şahiner (Dk. 78 Nadir Çiftçi), Gökay Iravul (Dk. 72 Şervan Taştan), Muhammet Demir (Dk. 83 Berkay Öztuvan), Engin Bekdemir, Sefa Başıbüyük, Ali Dere.
İspanya: Adrian Ortola, Sergi Gomez, Ignasi Miquel, Alex (Dk. 71 Ruben Pardo), Borja Gonzalez, Paco Alcacer (Dk. 46 Gerard Deulofeu), Albert Blazquez, Jonas Ramalho, Juanmi (Dk. 46 Pablo Sarabia), Jose Campana, Juan Muniz Gallego.
Goller: Dk. 31 Jonas Ramalho (Kendi kalesine), Dk. 51 Kamil Çörekçi, Dk. 56 Sergi Gomez (Kendi kalesine)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Furkan Şeker, Dk. 84 Engin Bekdemir (Türkiye), Dk. 90+2 Pablo Sarabia (İspanya)










 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt