TYTZ Kanka mı? Sevgili mi? yarışması ile her gün 1000 Kontör / 250 Dakika

bende bi ara doritostan 100 kntr kazanmıstım normal kontur olarak hattıma yükklendi

yeumyang

Moderator
bu gibi kampanyalardan hep duvar kagıdı kazanıyorum kontor kazanamıyorum

ilo53

Üye
ben 3tane sifre gondrdm simdide bir sifre gondrdm cevap gelmedi. ama 4kntrum gitti.

ayıp olmuomu hem benim konum ile hem bu konunun bir arada olması. bari birini silin. kirlilik olmasın. kimsenin hevesi kursağında kalmasın.

o kadar market gezindim yok yok ah ulen ah hem cips para mı ne yazıyor valla kontorloto danda oltaat danda bin kat iyi bir kampanya düşünsenenize cips aldın 1.25 tl en az 10 kontor kazanıyorsun...4 kontorun gitti diyelim 6 kontor kar vede minimum bu 6 kontorun fiyatı hemen hemen 1 tl cipsi 25 kuruşa yemiş oluyoruz ...puhaha

çok harika bir algoritma

Şuana Kadar Bu Tür kampanyalardan hiç birşey kazanamadım

sA'

Üye
4 şifre gonderdim hiçbirinden kontr cıkmadı sansımız yok

ilo53

Üye
Bende 4 sifre gndrdm 3de kntr cikti 1de resim 2tanede 10 1tanede 20kntr cikti 28kntr kardaym

usta4389

Üye
doritos'un 1,25 tl'lik paketlerinden çıkmaktadır. en az 10 kontör çıkıyor. az önce yaptım 3 paketten toplam 50 kontör (10+20+20=50) kazandım. 48 saat içinde yüklenecek.
merhaba sormak istedigim 2 soru var..öncelikle netten mi yoksa mesaj olarak mı gonderdin sen...ikinciside ne yazarak gonderdin kanka mı sevgili mi balki senin dedigin secim daha da karlıdır..

merhaba sormak istedigim 2 soru var..öncelikle netten mi yoksa mesaj olarak mı gonderdin sen...ikinciside ne yazarak gonderdin kanka mı sevgili mi balki senin dedigin secim daha da karlıdır..

bn 3 kere gonderdm SEVGILI yazdm.