Txt to Jar Converter ! Java sistemli Cep telefonundan kitap okumak artık cok kolay...

Sponsorlu Bağlantılar

kaan_kuki

Üye
saoluun

bRy@nT

bRy@nT

Üye
bunu ben indirmiştim yazılar nası ise cepte öyle gözüküyor kötü tarafı notepad taki gibi yan yan gidiliyor ve karmaşık

syberblade

Üye
pekı soyle bı prgram vrmı varsa lınkını koyarmısn ? sıs uzantılı dosyaları jar' a cevırıcek .. ornegın ıpohen oyunu vr bnde ıpa dosya uzantılı touch bı oyun.. onu kendı telımde oynamk ıstıorm bnm tel samsung GT-S5603 .. ???

anestezi34

Üye
paylaşım için sağol hocam, telefonu kapatıp açsan bile kaldığın yerden devam ediyorsun süper valla :)

fatihx_x

Üye
teşekkür ederiz elinize sağlık

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
elıne sağlık

aterlim

aterlim

Üye
çok çok teşekkurler saolunn:oke: :D

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
saol kardeşim

parisli-sinan

Üye
süper program.... Ha bide konu 2007 de açılmış 2010 girmek üzereyiz... 3 yıldır konu war xD waybe helal....

bwinner

Üye
Emeğine sağlık kardeş çok güzel.tam aradğım şey.ama fazla yazısı olan txt dosyalarını tam dönüştürmüyor.yarıda kesiyor.örneğin bi word sayfası kadar yazıyı txt yaptığımda ve dönüştürdüğümde yarıda kalıyor.buna yardımcı olursan sevinirim..

mukami

mukami

Üye
saol denemek te fayda var :)

--------------- Ekleme ---------------

emege saygı ama txt formatında kitaplarıda nerde bulacagımız hakkında yardım ederseniz çok makbul olur ben bulamadım da

feytusa

feytusa

Üye
Süpermiş Ablamın Tele Lazımdı Teşekkürler :)

futbol123

futbol123

Üye
sağol

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağol..

teostatik

teostatik

Üye
iyi bişimiş ama zaten benim tel txt dosyalarını açıo ama yinede saol yararlı bişi :D

Aziz™

Üye
gerçi benim teller direk açıyor ama açmayan teller için birebir

hytz

Üye
eyvallah kardeş

comancero

Üye
biri nasıl kullandığını anlatırsa çok makbule gececek

sosmanki

sosmanki

Üye