Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Txt to Jar Converter ! Java sistemli Cep telefonundan kitap okumak artık cok kolay...
Sponsorlu Bağlantılar
kaan_kuki
Üye
saoluun
bRy@nT
Üye
bunu ben indirmiştim yazılar nası ise cepte öyle gözüküyor kötü tarafı notepad taki gibi yan yan gidiliyor ve karmaşık
syberblade
Üye
pekı soyle bı prgram vrmı varsa lınkını koyarmısn ? sıs uzantılı dosyaları jar' a cevırıcek .. ornegın ıpohen oyunu vr bnde ıpa dosya uzantılı touch bı oyun.. onu kendı telımde oynamk ıstıorm bnm tel samsung GT-S5603 .. ???
anestezi34
Üye
paylaşım için sağol hocam, telefonu kapatıp açsan bile kaldığın yerden devam ediyorsun süper valla
fatihx_x
Üye
teşekkür ederiz elinize sağlık
Aѕѕαѕѕiη™
Üye
elıne sağlık
aterlim
Üye
çok çok teşekkurler saolunn
AnakondaTR
Üye
saol kardeşim
parisli-sinan
Üye
süper program.... Ha bide konu 2007 de açılmış 2010 girmek üzereyiz... 3 yıldır konu war xD waybe helal....
bwinner
Üye
Emeğine sağlık kardeş çok güzel.tam aradğım şey.ama fazla yazısı olan txt dosyalarını tam dönüştürmüyor.yarıda kesiyor.örneğin bi word sayfası kadar yazıyı txt yaptığımda ve dönüştürdüğümde yarıda kalıyor.buna yardımcı olursan sevinirim..
mukami
Üye
saol denemek te fayda var
--------------- Ekleme ---------------
emege saygı ama txt formatında kitaplarıda nerde bulacagımız hakkında yardım ederseniz çok makbul olur ben bulamadım da
feytusa
Üye
Süpermiş Ablamın Tele Lazımdı Teşekkürler
futbol123
Üye
sağol
gokberkgovercin
Üye
Sağol..
teostatik
Üye
iyi bişimiş ama zaten benim tel txt dosyalarını açıo ama yinede saol yararlı bişi
Aziz™
Üye
gerçi benim teller direk açıyor ama açmayan teller için birebir
hytz
Üye
eyvallah kardeş
comancero
Üye
biri nasıl kullandığını anlatırsa çok makbule gececek