Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Txt to Jar Converter ! Java sistemli Cep telefonundan kitap okumak artık cok kolay...
Sponsorlu Bağlantılar
Shredder
Üye
eyıvallah gülüm
boranucar
Üye
çok sağolasın kardeşim..
--------------- Ekleme ---------------
indirdim de napıcaz sonra içindeki programı açmıyo?
dester5
Üye
işime yaradı teşekkürler
winstonn41
Üye
Beyler güzel olmasina güzel bi programda bu nasil kullanilir nasil bilen varmi,yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin
dogucan yaln
Üye
saol belki indiririm
enteresan.34
Üye
emegine saglık ins calısır.
cutebutkiller
Üye
SAGOL KARDEŞ TE BENİM Kİ HANGİSİ ÇOK FAZLa var6630telim bi yardımcı ol
cesm-ileyla
Üye
aradığım bir programdı çok tşk.ler
djsalih91
Üye
sağol
vessa
Üye
kullanma kulavuzu yokmu yaf beceremedim
salamonkane
Üye
arkadaşlar ben hafıza kartından yedeklediğim mesajları pc de okumak istiyorum var mı bunun bir yolu veya programı
shehsuvar
Üye
çok iyi oldu teşerkküler
cigdem_ed
Üye
paylaşım için teşekkürler.ancak benim gibi bilgisayar cahilri için birisi nasıl açıldığını anlatabilirmi.?açıklayan olusa gerçekten çok sevinirim
indirdiğin dosyaya sağ tıklayıp "buraya çıkart" seçeneğini seçiçeksin.(bu işlem için bilgisayarında WinRAR programının kurulu olması lazım. Eğer yoksa http://www.maxicep.com/pc-yazilim-genel/winrar-3-80-turkce-201332.html adresinden indirebilirsin.) çıkarttığın dosyaya girip "tcbr-2.2.6" dosyasının içine gir. Onun içindende "Shell.exe" dosyasını çalıştır. İşlem tamam.
jackalx_06
Üye
teşekkürler.
kankka
Üye
ben acemiyim bunu nasıl txt haline getireceğiz acaba