MAERKEK
Admin
-
Konu Sahibi
-
Deniyorsun da şekil tam çıkmayınca dilimle slicer ayarlarını yanlış yaptığını anlıyorsunHayırlı olsun
İnterneti iyi bir araştır birçok işe yarar 3D modeller var onları basmalısın bence.
Elle olmuyo mu dil 😛 bu mu ?dilimle
Cura programı ile oluyorElle olmuyo mu dil 😛 bu mu ?
Yapılır elbet . Lazımsa özelden yazBabayiğit bununla tabanca kabze kapağı falan da yapılır.
Alt yüzey platformun kalıp planlaması önemli, dış yüzeyi özel olabilir, müsait zamanda araştırayımYapılır elbet . Lazımsa özelden yaz
Kime sordun bana mı ? Palaya mı ?bazı markalarda parça sıkıntısı oluyor yurt dışına baktın mı
geçmiş olsunEvet arkadaşlar başıma neler neler geldi ?
Shappire Plus MKS Robin Nano V1.2 kullanıyor. Marlin yazılımı ile çalışıyor.
Öncelikle yazıcının anakartı yandı şase sonucu işlemcisi yandı değişimini sağladım 1 ay kadar sürdü bu tamir süreci, sıfır anakart ( robin nano v3 ekran wifi modülü vs aldım) fakat olay çözüldü mü hayır ?
Nozzle Sıcaklık sensörü yanmış onu da aldım. Eski kartı taktık yazıcı çalışıyor iyi güzel hoş lakin yazılımı benim yazıcıya uygun değil aradım taradım ettim benim makineye uygun yok .
Telegramdan bir arkadaş Rasperry Pi3 al Klipper kur dedi. Klipperda ayar yapması 5 dakika sürmez marlinde ise çok uzun sürer hem klipper ile telefondan dahi kontrol edersin deyince Rasperry Pi3 aldım . 1 haftada onu bekledim.
Rasberry Pi3 'e klipper kur yazıcıya bağla falanda 2 gün sürdü baskı almaya tekrar başladım iyi hoş güzel de aksilikler devam etti . Filament taştı nozzle temizledim BLTouch bozuldu yenisini aldım .
En nihayetinde termistörü tekrar almak zorunda kaldım .
Artık daha güzel baskılar alabiliyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sağol hallettim baya düzelttim durumunu mesh bed vs yapıyor artıkgeçmiş olsun
sanaKime sordun bana mı ? Palaya mı ?
Aynen aliexpressten getirttim anakartlara burada çok istiyorlarbazı markalarda parça sıkıntısı oluyor yurt dışına baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?