Twitter'dan Nasıl Video İndirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Twitter'dan Nasıl Video İndirilir?
İnternetin yaygın hale gelmesiyle insanların günlük hayatlarının bir parçası olan teknolojik cihazların yanı sıra sosyal medya platformları da günlük olarak insanların en çok vakit ayırdığı yer olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter kullanıcıların kendilerini özgür bir biçimde kısa şekilde ifade edebildiği ortamlardan bir tanesi diyebiliriz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Genellikle ünlü kişilerin yoğun olarak şahsi hesapları ile kullandığı Twitter üzerinde her gün milyonlarca gif veya video paylaşılıyor. Eğer sizde bunları takip ediyorsanız ve twitter'dan video indirmek istiyorsanız aşağıdaki anlatacağımız basit yöntemler ile hızlı ve kolay bir şekilde twitter videolarını indirebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer bir bilgisayara sahipseniz Twitter videolarını indirmek sizin için oldukça kolay olacaktır. Öncelikle tıklayarak twitter gif indirme veya twitter video indirme için bir araç kullanabilirsiniz. İndirmek istediğiniz videonun sağ üstünde yer alan açılır menüye tıklayın ve ardından "Tweetin bağlantısını kopyala" seçeneğine tıklayın. Daha verdiğim bağlantı üzerinden twitter'dan video indirme sitesine girin. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burada yer alan adres girme çubuğuna daha öncesinde kopyalamış olduğunuz gif veya videonun bağlantısını yapıştırın. Daha sonra download yani indir butonuna basın ve videonun kalitesini seçerek videoyu bilgisayarınıza indirmeye başlayın. Bu şekilde twitter'dan gif indirebilir veya twitter'dan video indirebilirsiniz.

Diğer taraftan Android cihazlarda Twitter videolarını indirmek istiyorsanız tıklayarak Google Play mağazasında ünlü olan bir video indirme aracını kullanabilirsiniz. Bu uygulama da da benzer şekilde bağlantı linkini kopyalayıp yapıştırmanız ve ardından videoyu indirmeniz gerekiyor. iOS cihazlar içinde Twitter videosu indirmek isterseniz Twitter downloader uygulamalarından herhangi birini kullanabilirsiniz. Dilerseniz telefonda tarayıcıyı açarak bilgisayarda kullandığınız siteyi kullanıp video veya gifleri indirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Bülent872

Bülent872

Üye
Kardeş oldlar IDM denilen varlığı kullanıyor(uz) yinede sağol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

antakya111

Üye
teşekkürler bilgi için
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt