[ENGİN]
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yuh 200 bin takipçi miBi arkadaşım da takip ediyordu o zaman uyarmadım ya pişmanım ha
Adam fenomendi ne müdavimleri vardı başmelek seytanas falan
Paylaşımları normal olabilir, fakat böyle bir hesap açması normal değil.ben takip ediyorum ve gayet normal paylaşımlar yapıyor. Mesela 'tek sevgilim beşiktaş(aman meryem görmesin)' diye tweet atmıştı. Ama bu müslümanlarla değil allahı meryemin kocası(haşa) olduğunu iddia edenlerle dalga geçiyor bu tweette
Kırmızıya dönük hacker abiler ona ''Ay Yıldık Tim'' diyodu kankabu işi ay yıldız takımından beklerdim
ben takip ediyorum ve gayet normal paylaşımlar yapıyor. Mesela 'tek sevgilim beşiktaş(aman meryem görmesin)' diye tweet atmıştı. Ama bu müslümanlarla değil allahı meryemin kocası(haşa) olduğunu iddia edenlerle dalga geçiyor bu tweette
ii olmuş allahla alay ederseniz dünyadada ahirettede bedelini ödersiz
- - - Eklendi - - -
Normal anlayısına şaşırdm
Koskoca tanrı olduk hala salçalı makarna yiyoruz normalmi.?
Allah c.c ile alay ettini sanan kendiyle alay ediyordur.
Daha bunun ahiretide var
(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir. (Bakara-15)
etsinler kardeşim bakalım nereye kadar edecekler kafirler
(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir. (Bakara-15)
Sende sağol kardeşim, dediğin gibi işte öyle sanıyorlar...
kaynak belirtmek çok güzel oldu Abi sağol onlar öyle sanıyorlar,ama halbuki Allah katında onlardan zavallı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?