Tavsiye Twitter Yasağı

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Twitter Yasağı
Merhab arkadaşlar. Bildiğimiz üzere twitter yasaklandı. Android ve ios kullanıcıları bunu çözmüşler. Fakat bizler napıcaz. Bunun hakkında bi fikri olan var mı ? Onlar bi kaç program yükleyip çözmüşler.

Emre

Üye

Son düzenleme:
keremerson

keremerson

Üye
gravity kullanarak giriş yapabiliyorum ben. account setting'den proxy yi aktif hale getirmen yeterli

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim önerin için :D Biliyorum onu :D Ama ben normal twitter programlarını kullanmak için dedim :D

punemr123

punemr123

Üye
8.8.8.8
8.8.8.4

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan böyle dns ayarı nasıl yapıcaz arkadaşlar

punemr123

punemr123

Üye

8.8.8.8 kapandi[/url]

tempestshine

tempestshine

Üye
iyi de benim telefonda böyle 1 yer yok

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Bizim symbianlar için bu konu üzerinden destek olalım arkadaşlar birbirimize

ismail

ismail

Üye
Opera mini yetmiyo mu sizlere :tebessüm:Gerçi ben oupeng kullanıyorum :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Merhab arkadaşlar. Bildiğimiz üzere twitter yasaklandı. Android ve ios kullanıcıları bunu çözmüşler. Fakat bizler napıcaz. Bunun hakkında bi fikri olan var mı ? Onlar bi kaç program yükleyip çözmüşler.
Opera Miniden Girebilirsin :) Ben Öle Biliyorum Yanlış Biliyor Olabilirim :)

punemr123

punemr123

Üye
artık sade opera mini var symbian için dns olmuyor çünkü sağlayıcılar ıp bazında kestiler erişimi artık vpn yada proxifier kullanmalı girmek isteyenler

onurhanerk

onurhanerk

Üye
vpn nasilayarlanicak bilen var mi ?

NEXUS

NEXUS

Üye
vpn nasilayarlanicak bilen var mi ?
İPhone veya android kullanıyorsan psiphon u indir , bilgisayardan giriyorsan hotstop u indir , lumia ise explorerden gir , symbian kullanıyorsan opera mini :)

ismail

ismail

Üye
İPhone veya android kullanıyorsan psiphon u indir , bilgisayardan giriyorsan hotstop u indir , lumia ise explorerden gir , symbian kullanıyorsan opera mini :)
ayrıyetten pc için bence hotspottan daha iyisi yandex browser kurup zenmate ekletisini yüklemek :D

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Takipçi Satın Al

Üst Alt