Twitter Erişim Engellendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hotspotla Harbidende Giriyor Ancak Denemelik Heralde Paypal İstiyor

tunnelbear kurun Türkiyeye sınırsız üyelik veriyor twitter kapanması olayından dolayı

Tepkiler: KinG Tornado

muhsin13

Üye
tvitır yönetimi avukat tutmuş muhtemelen bir iki güne anlaşıp geri açarlar

comodo tarayıcı indirin rahat rahat girin her türlü siteye

Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yalnız uyarıyım bundan sonra devlet büyüklerini ağır bir küfür ederseniz tüm bilginiz paylaşılır hale gelicek ve ceza alabilirsiniz aman dikat diyim. .. ..

pc den su anda giriyor hiçbir ayar yapmadan

0MG90

Üye
Kullanmıyorsanız karışmayın siz Facebook takılmaya devam edin

Konu Sahibi
Facebook.com da oyun isteği alıp çocukca şeylere bakıcağıma twitter.com da olurum çok çok çok çok çok daha iyi olur ..
eee ozaman buda benden size gelsin.

SheFy

Üye
Son yazım olacak. Sen T.C. Başbakanına destek vermiyor , sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Rahmetli olmuş annesine , karısına , çocuklarına küfredeceksin ceza almayacaksın, sonra da kalkıp adama diktatör diyeceksin. Bunu ABD de yapdan içeriğ İran da yapsan şu an hayatta değildin. Sana hitaben değil genel olarak söyledim. Sakın bunu savunduğum anlamına getirmeyin. Ben herkesi eleştirir herkesi övebilirim. Kimse dört dörtlük değildir. Malum forumda siyaset konuşmak yasak ben olabildiğince yüzeysel anlattım.

Konu Sahibi
Yazına birazda olsa katiliyorum ama bence ulkemiz icin bunlar degil daha onemli aktivteler yapilmali ben siyasetle ilgilenen bir adam degilim yani o konulari sevmem pek :-) . başbakanımızın guzel yaptigi bir suru sey var zaten engelli ayiklari mesela 2123 TL .

SheFy

Üye
Detaylar için özelden konuşuruz. Burda yazmak sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...