dakamon Üye Şöyle bir şey gordum mesela bir foto paylaşacaksınız albumlerde böyle bir şey de var önceden yoktu Tost Makinası ile gönderildi.
Şöyle bir şey gordum mesela bir foto paylaşacaksınız albumlerde böyle bir şey de var önceden yoktu Tost Makinası ile gönderildi.
capkino06 Üye Konu Sahibi Sensation' Alıntı: Hâlâ Türkiye Gündemi yok mesela. Genişletmek için tıkla ... Twitterle arayı bir düzeltsek olur. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sensation' Alıntı: Hâlâ Türkiye Gündemi yok mesela. Genişletmek için tıkla ... Twitterle arayı bir düzeltsek olur. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yağız Ryan Üye Beta'nın anlamını hala bilmeyenler var :/ ve hala bana yuklenmiyor diye şikayet eden insancalar
PureFood Üye Tasarım hâlâ aynıysa olmamış derim abi ben buna. Android & iOS'taki tasarımı neden uygulamıyor bu adamlar.
Tasarım hâlâ aynıysa olmamış derim abi ben buna. Android & iOS'taki tasarımı neden uygulamıyor bu adamlar.
Krnl386 Üye oysu' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar gerçekten kapatıldı mı, bende de 8.1 var. Bu uygulama telefonunuzda yuklenemiyor diyor. Eskiden böyle bir şey yoktu sanki
oysu' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar gerçekten kapatıldı mı, bende de 8.1 var. Bu uygulama telefonunuzda yuklenemiyor diyor. Eskiden böyle bir şey yoktu sanki
capkino06 Üye Konu Sahibi Krnl386' Alıntı: Arkadaşlar gerçekten kapatıldı mı, bende de 8.1 var. Bu uygulama telefonunuzda yuklenemiyor diyor. Eskiden böyle bir şey yoktu sanki Genişletmek için tıkla ... Vardı Maxicep uygulamasındada vardı aynı olay kapalı betaydı. WhatsApp da aynı şekilde kapalı beta.
Krnl386' Alıntı: Arkadaşlar gerçekten kapatıldı mı, bende de 8.1 var. Bu uygulama telefonunuzda yuklenemiyor diyor. Eskiden böyle bir şey yoktu sanki Genişletmek için tıkla ... Vardı Maxicep uygulamasındada vardı aynı olay kapalı betaydı. WhatsApp da aynı şekilde kapalı beta.