Twilight - The Movie S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

PixelWolf

Üye
ben twılıght foreverim yani twihardım ve filmine berbat diyenler önce izlediğiniz filmlere bakın lütfen :angry:

furkan007

furkan007

Üye
ben twılıght foreverim yani twihardım ve filmine berbat diyenler önce izlediğiniz filmlere bakın lütfen :angry:
Twilight sinema tarihinin en kötü filmlerinden biridir. Buna şüpe yok. İster sev ister sevme "KENDİ"
İzlediğim filmlere bakıyorum da genel olarak: 12 Angry Man, The Usual Suspects, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Clockwork Orange, Pi, Pulp Fiction,Memento vs. Tarzı şeyler. sen önce bu filmleri izle. Tabi anlayabilirsen eğer...

Atacan-

Atacan-

Üye
Twilight sinema tarihinin en kötü filmlerinden biridir. Buna şüpe yok. İster sev ister sevme "KENDİ"
İzlediğim filmlere bakıyorum da genel olarak: 12 Angry Man, The Usual Suspects, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Clockwork Orange, Pi, Pulp Fiction,Memento vs. Tarzı şeyler. sen önce bu filmleri izle. Tabi anlayabilirsen eğer...

Sinemasever olarak filme kötü demen için gişesine ve kitap satışlarına bir bak istersen derim.Başkada bişey demem.Ki buda bir s60v5 oyunu hatırlatırım.

furkan007

furkan007

Üye

Sinemasever olarak filme kötü demen için gişesine ve kitap satışlarına bir bak istersen derim.Başkada bişey demem.Ki buda bir s60v5 oyunu hatırlatırım.

Gişe başarısı filmin kalite ölçütü değildir. Twilight ve benzeri filmler sadece popüler kültürün sabun köpükleri. Sinemada izlersin ve film orda kalır. Kendinden birşey katmana izin vermez. Emin ol o çok sevdiğiniz twilightlar 10 sene sonra hatırlanmayacak

Atacan-

Atacan-

Üye
Kardeşim sen önce ne dediğine bir bak istersen.En kötü film diyorsun , Önce tabiki gişesine bakacaksın satışına bakacaksın kitabının , bu kadar gişe yapmış kitabı satış yapmış bir filme ssadece kişisel yorumunu yapabilirsin .Bende kişisel fikrimi söyliyeyim en iyi bölüm 1.Bölümdür diğerleri banada hitap etmedi zaten.Ama senin kötü diyecek kadar abartılmamalı.Sen tartışacak yer yaratıyorsun.Her zevkin rengi aynı değildir bunu bilmiyormusun ..ben siyah araba sevmem ama kötüde deyiyemem.Benim rengim Beyaz :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Preloader

Preloader

Üye
berbat. AMA EMEĞE SAYGI ;)

ozeltim78

Üye
Eline emeğine sağlık gardaş

thecentilmen

thecentilmen

Üye
paylasım için sağol :oke:

mlyako

Üye
:tşk:

bycest31

Üye
oyun rusça. Tabi oyun denirse buna. Oyunu paylaşn kisiye allah akıl fikir versn.

lider63

lider63

Üye
berbat bir oyun.

Üst Alt