TWD

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bence ölür tek tek öldürüyorlar
Bu haftaki bölümü izlemedim ama bir şeyler olduğunu duydum fragmanda :) daha izlicem inş

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bence ölür tek tek öldürüyorlar
Bu haftaki bölümü izlemedim ama bir şeyler olduğunu duydum fragmanda :) daha izlicem inş
Bir şey olmadı. Konu zenci adam Rick gittikten sonra neler yaşadı onu anlattılar. Çok sıkıcıydı yani.

byAndroid

byAndroid

Üye
Neyse spoiler vermeyelim de benimkisi tahmin bişey olmaz

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Spoiler lütfen!!!!!

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aynı zamanda herkesi ayrı ayrı bölümlerde göstermeleri aşırı sıkıyor 2 3 hafta aynı zamanı izliyorsun birinde birinin gözünden diğer bölümde diğerinin gözünden amma yavaş ilerliyor bazen senaryo mu yok nedir anlamadım

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Başka türlü senaryo uzamaz ki amaç o zaten :) Bu arada Glenn nasıl ölmedi yahu adamın bağırsaklarını çıkardılar, boynundan ısırdılar falan filan. Kısaca Glenn ne badireler atlattı ama oradan sağ çıkma olasılığı çok saçma olur bence. Ben esas Rick'i merak ediyorum o da çok kötü yerde kaldı. :hmmm
Boyundan ısırınca bağırsak mı çıkar bunu soruyorum

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
@BRKTNL spoilera al lütfen

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Başka türlü senaryo uzamaz ki amaç o zaten :) Bu arada Glenn nasıl ölmedi yahu adamın bağırsaklarını çıkardılar, boynundan ısırdılar falan filan. Kısaca Glenn ne badireler atlattı ama oradan sağ çıkma olasılığı çok saçma olur bence. Ben esas Rick'i merak ediyorum o da çok kötü yerde kaldı. :hmmm
orda üstündeki adamı yediler dikkatli izle sonrasında da onun cesedine bulandığı için kurtulacak
ama son bölümde rick dışarıdan bağırınıyordu kapıyı açın diye asıl önemli olan soru bu :hmmm

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Boyundan ısırınca bağırsak mı çıkar bunu soruyorum
Öyle bir şey demedim hocam dikkatli okuyun. Doğru doğru, Nicholas'ın altında kalıyordu tamam. Bu arada mesajım niye silinmiş

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Spoiler diye bir şey var kaç kere yazmam lazım

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Anamı babamı merak etmedim
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
8. bölümden sonra ara var, gösterseler bari

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Aynen 30 kasımda biticek bi daha şubata kadar bekle. Adamlar bir noel tatili var :ehe

Baydırman

Baydırman

Moderator
Sabahlar olmasın. :bud:

Emre

Üye
twd tamamda glenn ne gardaş.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz mesaj atmayın bu konuya