bide DiziTv diye bişey var kardeş o daha iyi onu kullan
Şimdi sana benim taktiği anlatıyorum ; avea nın yeni nesil 500 tarifesindeyim benimde 2 gb dan sonra hızım 128 e düşüyor. Yapman gereken markete gir ve hd dizi izle programını indir (program yapımcısı said tahsin dane ) bu program vasıtasıyla izlemek istediğin diziyi indirip öyle seyredebilirsin ki ben öyle yapıyor um. Bunun içinde download Blazer pro isimli bir program kullanıyorumBenim bu programi duzeltmeye calismamim sebebi ;
Benee wi-fi yok mobil veri var sinirsiz 2 gb den sonra 128kbps' hizina dusuyo ve youtubeeen bile video izlenmiyo program ses adinca bende duzelirse izleyebilirim dusuncesine kapildim..
Genede saolun.
programı dropbax hesabimdan çekebilirsiniz. 
Şimdi sana benim taktiği anlatıyorum ; avea nın yeni nesil 500 tarifesindeyim benimde 2 gb dan sonra hızım 128 e düşüyor. Yapman gereken markete gir ve hd dizi izle programını indir (program yapımcısı said tahsin dane ) bu program vasıtasıyla izlemek istediğin diziyi indirip öyle seyredebilirsin ki ben öyle yapıyor um. Bunun içinde download Blazer pro isimli bir program kullanıyorumprogramı dropbax hesabimdan çekebilirsiniz.
Download blazer pro:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gece yatarken telefonu sarja tak ; sabaha kadar dizin inmiş olur![]()
Dostum harikasin programlarin hepsi kurulu aynisi torrenten yapiyorum benee 6-20 kb hizla film indiriyodum
paşam ; işini gördüysem , ne mutlu 
paşam ; işini gördüysem , ne mutlu
![]()
Kesilme sorunu falan olmaz insallah sen yasadij mi hic ??
nasılsa sınırsız ; o keser , biz indiririz bir şey olmaz
benim aylık kullanımım 10 gb tı geçiyor 
Nadiren de olsa arada bir kesilme oluyor. Yalnız bu kesilme indirme programından kaynaklı değil ; mesela dizi programı nın yapımcısı programı guncelliyor yada avea nın çekim gücünde bir git gel oluyor ; ancak öyle kesilmelere denk geldim ben .
Hem kesilse ne olacak paşam ; tohumuna paramı veriyoruz internetinnasılsa sınırsız ; o keser , biz indiririz bir şey olmaz
benim aylık kullanımım 10 gb tı geçiyor
![]()
Helalin var valla bide benim internet sinirsiz ama bi siniri falan yoktur ins 10 gb 20 gb falan fatura hep 2 misli geliyi 4 e katlanmasin