Tvyo kullananlar hi baksin

Sponsorlu Bağlantılar

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Tvyo kullananlar hi baksin
S4 var tvyo indirdim internet hizi 128k video yok sadece ses var onu nasil hallederim ??

KernelTeam

KernelTeam

Üye
o program çok kötü ya marketten MURAT KILIÇ diye bi adamın yaptığı tv programı var adı CanliTv onu indir ben ordan izliyodum

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Canli tv icin degil dizi seyretmek amacli indirdim

tron45

tron45

Üye
t

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bende onu kastettim

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Beyler canli tv istemiyorum saolasin.

Ben dizi falab seyretmek amacli eski bolumlerini izlemek icin tvyo buldum ama ses var goruntu yok

zaferozkan

zaferozkan

Üye
O sorun sana ozel galiba nexus 4 de eski bolumleri pasalar gibi izliyorum.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bide DiziTv diye bişey var kardeş o daha iyi onu kullan

KernelTeam

KernelTeam

Üye
neyse işte tvyo dandik bi uygulama

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Benim bu programi duzeltmeye calismamim sebebi ;

Benee wi-fi yok mobil veri var sinirsiz 2 gb den sonra 128kbps' hizina dusuyo ve youtubeeen bile video izlenmiyo program ses adinca bende duzelirse izleyebilirim dusuncesine kapildim..

Genede saolun.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Benim bu programi duzeltmeye calismamim sebebi ;

Benee wi-fi yok mobil veri var sinirsiz 2 gb den sonra 128kbps' hizina dusuyo ve youtubeeen bile video izlenmiyo program ses adinca bende duzelirse izleyebilirim dusuncesine kapildim..

Genede saolun.
Şimdi sana benim taktiği anlatıyorum ; avea nın yeni nesil 500 tarifesindeyim benimde 2 gb dan sonra hızım 128 e düşüyor. Yapman gereken markete gir ve hd dizi izle programını indir (program yapımcısı said tahsin dane ) bu program vasıtasıyla izlemek istediğin diziyi indirip öyle seyredebilirsin ki ben öyle yapıyor um. Bunun içinde download Blazer pro isimli bir program kullanıyorum :oke: programı dropbax hesabimdan çekebilirsiniz.
Download blazer pro:
http://db.tt/EthDVyZf

Gece yatarken telefonu sarja tak ; sabaha kadar dizin inmiş olur :oke:

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sana benim taktiği anlatıyorum ; avea nın yeni nesil 500 tarifesindeyim benimde 2 gb dan sonra hızım 128 e düşüyor. Yapman gereken markete gir ve hd dizi izle programını indir (program yapımcısı said tahsin dane ) bu program vasıtasıyla izlemek istediğin diziyi indirip öyle seyredebilirsin ki ben öyle yapıyor um. Bunun içinde download Blazer pro isimli bir program kullanıyorum :oke: programı dropbax hesabimdan çekebilirsiniz.
Download blazer pro:

Gece yatarken telefonu sarja tak ; sabaha kadar dizin inmiş olur :oke:

Dostum harikasin programlarin hepsi kurulu aynisi torrenten yapiyorum benee 6-20 kb hizla film indiriyodum

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kesilme sorunu falan olmaz insallah sen yasadij mi hic ??

Nadiren de olsa arada bir kesilme oluyor. Yalnız bu kesilme indirme programından kaynaklı değil ; mesela dizi programı nın yapımcısı programı guncelliyor yada avea nın çekim gücünde bir git gel oluyor ; ancak öyle kesilmelere denk geldim ben .

Hem kesilse ne olacak paşam ; tohumuna paramı veriyoruz internetin :ehe nasılsa sınırsız ; o keser , biz indiririz bir şey olmaz :oke: benim aylık kullanımım 10 gb tı geçiyor :ehe

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Nadiren de olsa arada bir kesilme oluyor. Yalnız bu kesilme indirme programından kaynaklı değil ; mesela dizi programı nın yapımcısı programı guncelliyor yada avea nın çekim gücünde bir git gel oluyor ; ancak öyle kesilmelere denk geldim ben .

Hem kesilse ne olacak paşam ; tohumuna paramı veriyoruz internetin :ehe nasılsa sınırsız ; o keser , biz indiririz bir şey olmaz :oke: benim aylık kullanımım 10 gb tı geçiyor :ehe

Helalin var valla bide benim internet sinirsiz ama bi siniri falan yoktur ins 10 gb 20 gb falan fatura hep 2 misli geliyi 4 e katlanmasin

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Helalin var valla bide benim internet sinirsiz ama bi siniri falan yoktur ins 10 gb 20 gb falan fatura hep 2 misli geliyi 4 e katlanmasin

Nasıl ? Faturan yüksek mi geliyor! Valla 1 senedir kullanıyorum ben bu tarifeyi ; yüksek bir fatura ile karşılaşmadım. İnşallah da karşılaşmam. Sana tavsiyem yüksek fatura geliyorsa , Mh ni arayıp ayrıntılıfatura talebinde bulunmaktır. ...

k4vel

k4vel

Üye
    Konu Sahibi
Normalde 30 en son 59 geldi detay faturayi bekliyorum saten

Üst Alt