hikmet366
Üye
icinde iki kablo var
bak simdi kamera elektirik kaploru olarak kirmızi sıyah var kırmızıyı adaptörde doğru bağladına emın ol adaptörde kırmız ı sıyah yok o yüzden anlaşılması zor adaptörde artının anlaşılması ıçin adaptörün artı kutbu beyaz çizgili sıyah kaplo olması lazım onu kameranın kirwızı kaplosuyla eşlestir adaptörde eksi kutbu ise siyahtır çızgiler yoktur onuda kameranın siyah kaplosuyla eşlestir.
- - - Eklendi - - -
bak sımdı bize 1 gıriş lazım yanı 2 tane kaplo gırısi lazım
5 defa okudum hic bisi anlamadim ayrintili anlat
mobılım zor oluyor bak şimdı kamerada kırmızı kaplo varya onu yanı artı kutbu yanı adaptörde o artı kutba bağlaman lazım
- - - Eklendi - - -
Böyle bir kaploda + - varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve böyle 2 çıkısı lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aga oyle kabloyu nerden bulim kirmiziyi artiya bagladim ee ondan sonra
bak simdi kamera elektirik kaploru olarak kirmızi sıyah var kırmızıyı adaptörde doğru bağladına emın ol adaptörde kırmız ı sıyah yok o yüzden anlaşılması zor adaptörde artının anlaşılması ıçin adaptörün artı kutbu beyaz çizgili sıyah kaplo olması lazım onu kameranın kirwızı kaplosuyla eşlestir adaptörde eksi kutbu ise siyahtır çızgiler yoktur onuda kameranın siyah kaplosuyla eşlestir.
- - - Eklendi - - -
bak sımdı bize 1 gıriş lazım yanı 2 tane kaplo gırısi lazım
tamam ayni burda ki gibi yaptim resimde atim istersen
tamam sen dedimlerıwın hepsını yap tv ye tak resım cek ama yakından koplo kaploları
olmadi yav deli olacam dur resim cekim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur ayni dedigin gibi yaptim ama olmadi
evet doğru yapmışın ama neden gôrüntü vermıyo bilmiyorum
hikmet olmayacak deme yav
öyle gözüküyor bilemem ona görüntü düzenleyici lazım birde herhalde
aga sen bu tum bilgileri nerden biliyosun
az çok elektirıkten anlıyorum birazda tahmın
tahmin mieee neyapalim simdi ne yapmami onerirsin
şuan hicbir fikrim yok
nsl bitti yav bende arkadaslara boyle yapacam diye hava atiyodum
hahaama ben böyle bir sistem gördüm ama o görüntü düzenlıyi ile ilgıli hiçbirşey görmedim ama böyle oldunu tahmin ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?