TV'de Yaşanmış Saçma Olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
TV'de Yaşanmış Saçma Olaylar


Yalçın Çakır’ın hazırlayıp sunduğu “Acı Umut” her bölümündeki kavgaları ve hıçkırık sesleriyle unutulmazlar arasındaki yerini alıyor.

İşte programdaki alt yazılardan birkaç örnek...

“Anteni bozulan karımın yanına gidiyor”

“Kaldıramıyor, Yalçın Bey”

“Kocam arkalarımı ısırıyor”...



Sadettin Teksoy, 40 kadar köylüyle bir mağaranın içindedir. Neden o mağaranın içinde olduklarını anlam veremediğimiz dakikalarda birden bire dualar başlar.

S.T: Saçım benim, saçım benim.
Köylüler: Saçım benim, saçım benim.
S.T: Dökülüyor, saçım benim.
K: Dökülüyor, saçım benim.
S.T: Girdim Keloğlan Mağarası’na, gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim.
K: Girdim Keloğlan Mağarası’na gür çıkar saçım benim. Tarak tutar başım benim



Sumru Yavrucuk ve köpeği Pan, Billur Kalkavan’ın televizyon şovuna konuk olurlar. Pan’ın, Billur Kalkavan’ı taciziyle ortalık karışır.

Yavrucuk’un programdan sonraki açıklaması ilginçtir:

“Pan hayatta böyle şeyler yapmaz ama Billur’u görünce bir şeyler oldu.”



TSK’nın Kuzey Irak’a girdiği günler... Haberlerde PKK’ya verilen zayiatlar anlatılmaktadır. O akşamın diğer gündem konusu ise şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelesi veren Fenerbahçe’dir. Türkiye’nin gözü ve kulağı hem Kuzey Irak’ta, hem Londra’dadır. Reji ekrana yansıttıkları görüntüyle bir ilki başarır. Ellerinde tüfekler, mevzi almış, iki Türk askeri, altta yazı: “Sıcak Temas: Chealsea-Fenerbahçe: 11 ölü”




Fenerbahçe’nin Arsenal’a 10-0 yenileceği üzerine Adnan Aybaba stüdyodaki yorumcularla iddiaya girer. Fenerbahçe bu skorla yenilmezse küpe takacaktır. Maç 0-0 biter. Bir hafta sonraki programda Adnan Aybaba’ya mavi küpeler takılır. Bu sırada Hayri İçler’in “Oh olsun!” sesleri stüdyoda yankılanır.



Ayakkabı boyasıyla yüzünü boyayıp, Obama’ya seslenen Flash TV spikeri Gökhan Taşkın, Papa’nın Türkiye ziyareti esnasında da Katolik lidere Kelime-i Şahadet getirip, Müslüman olmasını istedi. Tüm bu saçmalıkları canlı yayında ana haber bülteninde yaptı.



Esra Ceyhan, programına ilahi bir güçle havalandığını iddia eden bir adam çıkarır. Psikiyatr bir doktor bunun mümkün olamayacağını söylediği anda “Allahhhhh” nidasıyla, iddia sahibi adam kanepeden havaya doğru sıçrar. Kameralara çarpıp durana kadar yuvarlanmaya devam eder. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi, ayağa kalkar ve kanepeye oturur.



Bir zabıta denetlemesinde Uğur Dündar, fırıncıya böceklerin nereden geldiğini sorar. Gelen cevap, cümle profesörü koltuğundan edecek cinstendir:

“Bu böceğin tarihini biliyor musun sen? Bir tane muzun içinde Güney Afrika’dan geldi. Onu da araştırdım. Bu, sıcağı sever.”



Mustafa Karadeniz kendi hazırladığı şakalarla bundan birkaç yıl öncesine kadar sevilen bir televizyon programı hazırlıyordu. O programda yaptığı şakalardan birinde, bu sefer baltayı taşa vurur ve arabasını boyadığı adamdan feci bir dayak yer.



Reha Muhtar yine bir ilki gerçekleştirir. Ekranda ip üzerinde yürüyen sirk cambazı görünmektedir. Reha Muhtar cambazla röportajı daha ilginç hale getirmek için kendince bir yöntem bulmuştur. Kamera ayarlarıyla oynanır ve Reha Muhtar ters çevrilir. Artık ekranda hem cambaz hem de Muhtar ters şekilde gözükmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Penelope ve ism@il 54


Doğan

Üye

çok komik :ehe
 
turkordu

turkordu

Üye
:ehe
 
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler,,
 
ism@il 54

ism@il 54

Üye
:kop:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ne yazik ki daha neler oluyor tv lerde.. Bunlar sadece bir kaç örnek.. Tv lerde işi bozdu artık.
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1407855' Alıntı:
Ne yazik ki daha neler oluyor tv lerde.. Bunlar sadece bir kaç örnek.. Tv lerde işi bozdu artık.

Rayting uğruna neler yapılıyor. Sözlerine katılıyorum. İyice saçmaladılar.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir kaçını hala unutmamışım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

haltie
Cevap
25
Görüntüleme
4K
haltie
Cevap
0
Görüntüleme
4K
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez


Üst Alt