tv yanında ses sistemi uygun fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

przeynep

Üye
    Konu Sahibi
tv yanında ses sistemi uygun fiyata
Ses Çıkış Gücü: Speaker : 850 W
Desteklediği Formatlar: Divx/DVD±R/RW/MP3/WMA/JPEG
Görüntü Özellikleri: DVD Player
Ses Özellikleri: Dolby® Digital Prologic II ve DTS®

5+1
HDMI
USB Giriş

2 kule 2 ufak kolonlar halinde bu cihaz ve wireless ready ozelligi var.cok iyi bir cihaz tavsiye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

andomarda

Üye
fiyat yazmamışsın acaba bu ürün fiyatı ne kadar.nereden alabilirim.ve 4 kolon tipi yokmu bu modelin.

przeynep

Üye
    Konu Sahibi
444 0 912 bütün ürünlerde kampanyalı fiyatlar haftasonu indirimleri her şey bir telefon kadar yakın teknolojiyi bu numaradan takip ediyorum:islik

andomarda

Üye
hangi firmada çalışıyorsunuz.veya bu telefon numarasından hangi firmayı arıyoruz.bu firmada bu ürün varmı acaba

Merhaba.bu numaradan bu ürünü hangi firmadan alacağız.verdiğiniz telefon numarasından arasak ellerinde varmı acaba.

34style

Üye
ben dün bi lcd almak için aradım çok tatlı dilli bi bayanla görüştüm ismi zeynep...2500 tl limitim vardı...samsungun 40b530 modelini ve yanında da yine samsung tz225 ses sistemi aldım...önümüzdeki ay da bir notebook almayı düşünüyorum..çok memnun kaldım...

obgz

Üye
samsun lcd,led de olduğu gibi ev sinama sistemlerindede başarılı olduğunu düşünüyorum bir iki defa magzlarda inceleme imkanım oldu ses kalitesi filan güzeld. lcd ve led alındımı ev sinama sistemmi olmazsa eksik kalır diyenlerdenim bakalıl nezaman lxd veya led alırsak birde ev sinama sitemi alıcaz artık....:)

tataroglu2002

Üye
Bu ses sistemlerini inceledim gayet uygun cihazlar ancak aşağıdaki sony ses sistemi fena değil hani sizce hangisi

mdkaya

Üye
bu ev sinema sistemi gercekten kaliteli bence tz 225 modeli cok daha iyi bir secim olur

obgz

Üye
arkadşlar bu ev sinema sitemi usbden divx destekliyormu..???

xper

Üye
evet destekliyor.radyosu bilem var:)

34style

Üye
evet destekliyor..Sony LCD lerin tam aksine ev sinema sistemlerinde usb den film destekleyen formatlarda çalışıyor...

andomarda

Üye
evet usb den divx film oynatabiliyorsunuz.15 kanallı fm radyo özelliği bulunmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt