tv izlemek isteyenler artı programlarla uğraşmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falagar

Üye
    Konu Sahibi
tv izlemek isteyenler artı programlarla uğraşmayın
bi çok tv izleme programı var bazıları işe yarar bazıları 3 kanaldan ibaret , bazılarında da sadece trt var türk kanalı olarak.

Yapmanız gereken aslında çok basit.Skyfire isminde bi web browser porgramımız var maxicep de sertifikalı bi şekilde var (biraz araştırın bulursunuz) yada telefonunuzda OVİ store dan da bu programı indirebilirsiniz.bu program flash destekli olduğu için kanalların kendi websayfasından direk olarak izleyebilirsiniz tv leri.bi kaç örnek veriyim

Star tv için :

kanal d için :

galatasaray tv :) : www.galatasaray.org

örnekleri siz çoğaltabilirsiniz iyi seyirler

• Beğen
Tepkiler: Nezo53

drmmr14

Üye
örnekleri artıran olsa keşke.... faydalansak...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
süpersin kardeş sağol..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Skyfire s60 v3 için galiba
S60 v2 için de varmı böyle flash destekli bi web tarayıcı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yalnız 5800 ve dokunmatik telefonlarda skyfire biraz zor kullanılıyor başka web browserla oluyor mu bu?

drmmr14

Üye
yalnız 5800 ve dokunmatik telefonlarda skyfire biraz zor kullanılıyor başka web browserla oluyor mu bu?

üstad sen 5800da skyfire düzgün kullanabiliyo musun bende ses var görüntü 20 snde bir değişiyo çok kullanışsız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef virtualkeyboard istiyor onu da ben sevmiyorum..

drmmr14

Üye
ben vkeyboard kullandığım halde sıkıntı yaşıyorum vidyoları tam oynatmıyor acaba neden...
keşke 5800a usb girişli portatif tuş takımı yapan bi sivri olsa da rahat etsek :)

--------------- Ekleme ---------------

ben vkeyboard kullandığım halde sıkıntı yaşıyorum vidyoları tam oynatmıyor acaba neden...
keşke 5800a usb girişli portatif tuş takımı yapan bi sivri olsa da rahat etsek :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bolt browser orta kalitede de olsa sayfa içinde vidyo oynatabiliyo herkese tavsiye ediyorum

kur

kur

Üye
iyi ki (SKYFIRE):) browser varmis...

karakafa81

karakafa81

Üye
Süper calisiyor tsk kardes
5800 icin skfire bu ay yeni sürüm cilkariyor duyrulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt