Tüylerim diken diken oldu yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tüylerim diken diken oldu yaa..
Baba Üstümü Ört
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış...

O bos mezara ilk bekçiyi gömerdim.Bu nasıl bi mide nasıl bi psikolojidir

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunlara nekrofilimi ne deniyo. Şerefsiz, dinsiz, ahlaksız köpek!

Turan

Üye
adamın yerinde olsaydım açıkca söyleyeyim tüm Dünya benden söz ederdi. o adama akla gelmeyecek işkenceler yapardım.ama asla öldürmezdim.

3-4 sene önce okumuştum çok kötü bir durum

O bekçi öbür dünyada onun bedelini ağır öder

Sonuna kadar cok guzeldi ama sonunda bes para etmez biri dahil olmus

dıııııııııııııııııt!!!
biiiiiip!!!
Şunu benim elime verseler keşke!!!!

sami41

Üye
gerçek olamaz ! Insanlık dışı ! Insan inanamıyo ! Ey büyük ALLAHIM..

Bilmemne cocugu annesiz köpek

- - - Eklendi - - -

Ya yok bida ilginc olaylar bolumune girmiycem psikolojim bozuluyor

Tepkiler: Emma-Watson

Tüylerim Diken Diken Oldu Yaa Ben O Babanın Yerinde Olsam O Bekçi Midir Nedir Onun Ta ..........

Jitou

Üye

Daha önce paylaşılmış Alıntı olduğunu yazman gerekirdi

lolaman

Üye
Bu adama hayattayken yapardım bunu ben cüsseli bi adam tutardım yollardım evine adamı ....... yaptırırdım ona yeter zaten bu.

pelın_

Hayır bu nasıl bı sapık bı ınsanms ya ölu bı kızdan nasl........ Allahm böle insanları nasl bilıyosan öle yap

thelodos

Üye
na piskojiyse artik adam kafayi yemis

bu baya eski bir öykü.ben bunu duyduğumda 8 yaşındaydım.hesap edin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...