Romantik Prens
Üye
-
Konu Sahibi
-
bakınız komik yazan arkadaş bunun nesi komik sorabilirmiyim sana sence ölüm demek komikmi çok komikse her ölenin arkasından gülerdik ama ağlıyoruz demekki komik bişi değil bu ölen adam abimin babası o yüzden akıllı konuş sen kendi ölümünün nasıl olduğunu nerden biliyosun belki senin ölümün daha komik belki arkadaşın tokat atınca ölcen mesela diyorum yani nasıl öleceğini bilmiyosun alay etme ölüm komik değildir umarım bu mesajdan ibret alıp ölenlerin arkasından 1 daha böyle konuşmazsın yazık ya valla çok yazık...
ölen kişi abimin babası demişsiniz yani sizin babanız mı? Allah rahmet eylesin...Diablos un kötü bişi söylemek istediğini sanmıyorum çünkü yakın zamanda o da bir yakınını kaybetti...ölümle kimse dalga geçmez...Allah hakkımızda hayırlısını yazsın...ama praetorun da dediği gibi bazı ölümler komik oluyor...her insan aynı tepkiyi vermeyebilir...o yüzden insanları yargılamadan fikrimizi belirtirsek kimse üzülmez...tekrar başınız sağolsun...adam abimin babası o yüzden akıllı konuş .
Teşekkür ederm .. ben onun kızıyım .. dierLeri bu konda pek insnLık qösteremiorLar ..Ölümün ne zmn ne şekilde geleceği belli olmuyor bazen en ufak şeyler bile sebep olabiliyor...
Diğer bir konu ben başlığın bu şekilde olmasını hoş görmedim! "tuvaletini yaparken öldü" bknz yukarda tanışı olan bir kişi çıkmış çıkp çıkmaması önemli değilde yinede incitici bir başlık dalga havası var sanki böyle bir başlığa alttaki yorum yazanların komik demesi kaçınılmaz olur başlıkları seçerken brz daha sık elememiz lazım...konusu ölüm gibi acı bir olayla sonuçlanan haberlerde brz daha dikkatli olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?