Satılık Tuşlu telefon ve Android telefon satışı

Sponsorlu Bağlantılar

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Telefoncu 50 TL'ye alınca kaça satacağını da bilirsin herhalde.
En az 500 e satar
Mesaj birleştirildi:

Telefoncudan 3000 liraya aldım 4-5 telefonu 200₺ ye satabilmiştim 3 yıl önce :(

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
En az 500 e satar
Mesaj birleştirildi:

Telefoncudan 3000 liraya aldım 4-5 telefonu 200₺ ye satabilmiştim 3 yıl önce :(
Ben söylüyorum bunda yanlış anlasılacak birşey yok insanlar anlamıyorlar bu telefonlar ölü telefonlar artık. Koleksiyoncu adam verir öyle 3 5 lira para onun dışında 100 liradan fazla etmez.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Ben söylüyorum bunda yanlış anlasılacak birşey yok insanlar anlamıyorlar bu telefonlar ölü telefonlar artık. Koleksiyoncu adam verir öyle 3 5 lira para onun dışında 100 liradan fazla etmez.
Alan oyun için alıyor/koleksiyon için
Ben oyun için o kadar para vermiştim

İmei si de vardı.
Ama evet 100-200₺ eder.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
3510 için bi ara bakarım tekrar çalışırsa ne ala.

Diğer ürünleri alacak yok mu yahu?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Alan oyun için alıyor/koleksiyon için
Ben oyun için o kadar para vermiştim

İmei si de vardı.
Ama evet 100-200₺ eder.
Bundan birkaç sene önce N8 aldım 150 liraya sim kart girişi bozuk hoparlör patlak uzun süre kullandım sonra bozulunca attım çöpe gitti. Şimdi bakıyorum adam 5000 TL istiyor 2000 TL yazmış ne yapicam o paraları verip bu telefonu alınca. Zaten bu telefona çıkan oyunlar androitte de var. Ne program var ne doğru düzgün internet var hiçbir şey yok

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Bundan birkaç sene önce N8 aldım 150 liraya sim kart girişi bozuk hoparlör patlak uzun süre kullandım sonra bozulunca attım çöpe gitti. Şimdi bakıyorum adam 5000 TL istiyor 2000 TL yazmış ne yapicam o paraları verip bu telefonu alınca. Zaten bu telefona çıkan oyunlar androitte de var. Ne program var ne doğru düzgün internet var hiçbir şey yok
İlla n8 değil
240x320
Olan tuşlu telefonlar
Ondaki oyunların verdiği hazzı android asla veremez ha şu olabilir
Jar oyunu fiziksel klavye ile oynarsan o başka ama o bile yetersiz olur.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İlla n8 değil
240x320
Olan tuşlu telefonlar
Ondaki oyunların verdiği hazzı android asla veremez ha şu olabilir
Jar oyunu fiziksel klavye ile oynarsan o başka ama o bile yetersiz olur.
Valla ben Java emulatörü kurdum büyük ekranda birkaç oyun denedim pek sarmadı. Zaten Nokia telefonlarda da Java oyunlar kasiyordu.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Valla ben Java emulatörü kurdum büyük ekranda birkaç oyun denedim pek sarmadı. Zaten Nokia telefonlarda da Java oyunlar kasiyordu.
Oynadığın oyuna göre değişiyor nokıa da kasan oyun arcade race oyunlarında en azından c6 da hiç olmuyordu n8 de de olmuyordu
Ben klasik oyun oynadığım için nokıa telefon harika emülatörle büyük ekranda zaten kötü oluyor

Üst Alt