oww duymasınlar ne işimiz olur illegalle
Bi unlock olsun o zaman![]()
olmasın ya : ) unlock oldumu bunun romu da gelir arkasından ben androidden bu yüzden kaçtım tekrar dönmek istemiyorum xda sayfalarına : )

dönmek isteyen tabi ki standart şekliyle de kullanabilir. Ben unlock olayını illegal uygulama icin degil sistem tweakleri icin istiyorum. Mesela bir tane vardı klavyedeki harflere istedigin gorevleri atayabiliyorsun. Ornek: @ simgesine mail adresini atiyorsun bir yere mail adresi girmek icin @ simgesine basili tutman yeterli![]()

WP8 eksiklikler anketinde özellikle Qwerty klavyeye alternatif olarak "Alfanümerik Klavye" seçeneğini ve önemini vurgulamıştım.
Ama nedense oylamada ilk 10'a giremedi. Pek çok kişi gerekliliğini yeni yeni anlamaya başladı sanırım
Bkz.
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone8-eksik-ve-istekler-anketi-777690.html
25 numaralı seçenek.
ilk 10'a baktıgımızda bu secenegin ilk 10'daki secenekler kadar elzem olmadigini duşunuyorum ki mevcut tahminli klavyeye alışan başka klavyeyi zor kullaniyor. Aslinda bunlar alişkanliklarla ilgili şeyler genel olarak bir eksiklik olarak gormemek lazim.

İri parmaklılar için elzem bir özellik işte.
Bişi mi dedin![]()

goren duyan da benden iri parmakların var zanneder![]()