Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuş Kilitliyken Saat Gösteren Uygulama Varmı...? Galaxy S3 İçin...
Sponsorlu Bağlantılar
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
Tuş Kilitliyken Saat Gösteren Uygulama Varmı...? Galaxy S3 İçin...
merhaba arkadaşlar galaxy S3 için tuş kilitledikten sonra saati gösteren bir uygulama varmı...android de yeniyim daha iki gün oldu tlf alalı...yardımcı olursanız sevinirim...
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar...yada uygulama önerecek olan birileri yokmu...
vega kardeş sanırım tam anlatamadım ben derdimi...
hani tuşu kilitledikten sonra ekran siyah oluyorya yani sleep mode denen hali alıyorya orda saati gösteren bir uygulama varmı dedim yoksa her seferinde tuş kilidine bir kere basıp saate bakmak zorundayım
hsynn64
Üye
Ekran isigi tamamen sönük olacak ve ekranda sadece saat olacak arkadaşın dedigine gore
salda15
Üye
Öyle bişey olursa telefon uyku moduna geçmez ve şarj kesinlikle dayanmaz. Böyle bişey de hiç görmedim..
merhaba arkadaşlar galaxy S3 için tuş kilitledikten sonra saati gösteren bir uygulama varmı...android de yeniyim daha iki gün oldu tlf alalı...yardımcı olursanız sevinirim...