Tus kılıtı varken saat nokıa gıbı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

untouch

Üye
    Konu Sahibi
Tus kılıtı varken saat nokıa gıbı
selamlar, arkadaslar nokia gibi tus kilidi varken siyah ekranda saat oluyor, bizim androidde yokmu olay

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Dediğini özellik amoled ekran telefonlarda olucak birşey ve androidlerin çoğu amoled li. Yani olabilir, araştırmak gerek.

untouch

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini özellik amoled ekran telefonlarda olucak birşey ve androidlerin çoğu amoled li. Yani olabilir, araştırmak gerek.

Yok dostum benim soyledigim en dandik nokiada bile var. Tus kilidini kapatinca siyah ekranda saat oluyor

MezraL123

MezraL123

Üye
Dediğin doğru ama bu arayüzle alakalı. Her işletim sisteminin hatta her sistemin versiyonunun kendi kilit ekranı var. Androidde model oluşturma htcde yuvarlak şeritler iphoneda slider. Söylediğinde nokiaların kilit ekran görüntüsü. Tema olarak bi şekilde ayarlanılabilir ama kendiliğinden o şekilde kilit ekranlı bi android olucağını sanmıyorum..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
N8 kullanan birsi olarak söylüyorum birşeye yaramıyor. Bunu dert etmenize gerek bile yok. Her saniye ekran açık insan çok şarj götürecek diye tedirgin oluyor. Ben bu yüzden kaparıyorum. Ama mesela Nokia Sleep Secreen uygulamasına bak N8 dekiyle aynı mantıkda amoled ekrandan yararlanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt