trontr
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım benim de başıma geldi senin yaşadığın sorun ,yazılımsal bir sorun hard format at ve hafızaları biçimlendirip recep kardeşin V9 sürümü ile flashla düzelecektir.
birde ekran korucu + tuş kiliti programları ne kurma recep kaderin CFW var zaten içinde yüklü derim sorunun ana sebebi onlar
[ENGİN];4845278' Alıntı:hangi uygulamalar yüklü telınde
Arkaplan da çalışan uygulamaları kontrol et.Benim CFW den olması imkansız bende öyle bir şey yok ve ilk senden duyuyorum. Ekran koruyucu veya kilit programlarından birini kullanıyorsan onlar da yapabilir.
buraya yazsam roman olur yazaten o yüzden flash atmadan çöxelim istiyorum bu sorunu ama olmayacak gibi. Finallerimden sonra uğraşacam artık keratayla
ya düzgün bir sorun değil ki. Flash atınca düzelio biriki gün sonra çıkıyor. Onlar da atacak düzelttik dicekler vercekler. Sonra yine olcak
sen istesende değişmezler
düzeltip verecekler yine olursa tekrar verirsin yapamazlarsa değişim istersin
olmazmı
ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle. orjinal big clock ekran koruyucu kullanıyorum. Arkaplanda da
alexanderfoxin musickey
spp slide answer
accesorries
active jack
lanternsoft extrabuttons
powersaving vibration
ama şarj ile çok ilişkili oluyor. Bazen düzeliyor, şarjdan sonra geri başlayabiliyor. İnş kullandığım uygulamalardan birinden kaynaklanmıyordur. 2 hafta sonra falan atıcam bir flash daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?