Turuncu arka plan resimli tema

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Turuncu arka plan resimli tema
Arkadaşlar şu an Bubbles by shocker isimli temayı kullanıyorum. Sade ve temiz olduğu için kullanıyorum hoşuma gidiyor. Tek kötü yönü (Sağ sol tık yaparken bazen seçenekler okunmuyor ama yine de seviyorum.)
şimdi benim isteğim bu temanın arka plan resmini elimde turuncu bir duvar kağıdı var onu eklemek istiyorum. Bunu benim için yapabilecek bir arkadaş var mı? Durumumu anlatmışımdır inşallah
reklam olarak algılanmazsa görsel resim yolunu attım resim ekleme bilmiyorum kusura bakmayın))

ilgilenen kimse yok mu söylediğim temanın linki şu arkadaşlar :
Bubbles by Shocker Symbian^3 Theme - MaxiCep
bu tema çok sade ve guzel ikonları filan. Arka plan resmini değiştirsek olur mu yapabilen olur mu acaba.

Hasand.

Hasand.

Üye
ben yaparım dostum
hazırladım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: xqz5

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah dostum sağolasın ellerine sağlık. Bir tek üst barda turuncu rengin arkasına beyaz yazı garip oldu,bataryada beyaz renkle gösterildiği için belli olmuyor. sadece üst barın yazı rengini siyah yapabilir miyiz? Olmazsa da canın sağolsun böylede hoş oldu kullanacağım:)

Hasand.

Hasand.

Üye
Eyvallah dostum sağolasın ellerine sağlık. Bir tek üst barda turuncu rengin arkasına beyaz yazı garip oldu,bataryada beyaz renkle gösterildiği için belli olmuyor. sadece üst barın yazı rengini siyah yapabilir miyiz? Olmazsa da canın sağolsun böylede hoş oldu kullanacağım:)
rengi degiştiririm ama sarj yerini avkon ile degiştirirsin ama yaz rengini siyah yapmak gereksiz olur

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
rengi degiştiririm ama sarj yerini avkon ile degiştirirsin ama yaz rengini siyah yapmak gereksiz olur
gereksiz olur diyorsan değiştirmeyeyim dostum. Dediğin şekil sadece batarya göstergesi ile operatör çekme çubuğnu belirgin bir renge göre değiştirmem gerek onu nasıl yaparım

Hasand.

Hasand.

Üye
joshlog mod ile batarya ve cekme cubugunu avkon2 ıle