Bab-ı Umut
Üye
Türk telekom doğru bazı noktalarda yok ama arkadaşların dediği gibi internet hızı ve ucuz olması resmen bizi bağlıyor şimdi 12 gb internet 1000 dakka her yöne konuşma 1000 sms her yöne 5400 dakika gurup içi konuşma 42.50 kuruş kim verir
Ben bu aralar hiç şikayetci olmadım hatta türkcell 3g sinin bile çekmediği yerlerde türk Telekom 4.5 g çekiyor ama bazı yerlerde ise sadece türkcell çektiği oluyor
Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi çeken il bursa bu gsm şirketleri laftan anlamaz vereceksin cezayı ozaman akıllanırBir sene geçmiş uyarıyı alalı . Konya merkezde ve çumra ilçesinde değişiklik yok .
Ben 3 gsm şirket 4.5g sini kullandım en ıyı çeken bana gore vodafone oldu evin içinde nere gitsem hep 4.5g açıktıMaalesef evin içinde konuşmada ses net değil ara sıra kesinti oluyor 4g diğer odalarda 3 g oluyor şehir merkezine iş bankasına gittim 3g çekiyor enteresan bir anlam veremedim sanki verimi düşük gibi
Evet vodafon heryerde 4 g numraram vodafondayken internet dayanmıyordu çabuk bitiyordu numaramı türk telekoma taşıyınca interneti bitiremiyorum.Ben 3 gsm şirket 4.5g sini kullandım en ıyı çeken bana gore vodafone oldu evin içinde nere gitsem hep 4.5g açıktı
Her gsm şirketin de malesef aynı dert var 4.5g geçtin mi internet bitiyor benım 2 gb var aylık türk Telekom da oda dayanmıyorEvet vodafon heryerde 4 g numraram vodafondayken internet dayanmıyordu çabuk bitiyordu numaramı türk telekoma taşıyınca interneti bitiremiyorum.
Hımm doğru 4 g çabuk bitiriyor.Her gsm şirketin de malesef aynı dert var 4.5g geçtin mi internet bitiyor benım 2 gb var aylık türk Telekom da oda dayanmıyor
En ıyı 3gHımm doğru 4 g çabuk bitiriyor.
3 g şarjı çabuk bitiriyor.En ıyı 3g
En azından gb çabuk bitmiyor ve 2029 da gsm yani 2g kapanıyor diye biliyorum3 g şarjı çabuk bitiriyor.
4.5 ile kullanıyorumŞebekesi çekmiyorki, olmayan şebeke ile 12 GB yi nasıl kullanacaksın doğrusu çok merak ediyorum. Daha önce bende türktelekom kullandım. yani bir yıllık kontrat bitsin diye resmen işkence çektim.
Buyrun işkenceye o zaman.
Geç bile kalmış ama 2 g kullanan yerler hala var gibiEn azından gb çabuk bitmiyor ve 2029 da gsm yani 2g kapanıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?