yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Yetersiz olsada hem uygun hem ciktigi yerlerde Vodafone 4.5g sinden cok daha iyi ama tabi cogu yerde cekmiyor bende bu durumdan sikayetciyimBazı kişiler inatla çekiyor desede en yetersizi telekom
Türk Telekom bilmem de türkcell 81 il ve köylere 4.5g getirecekmişAynen henüz burda 4.5g yok malesefşimdilik 3g ile bağlanıyoruz.
Turkcell bu konuda çok ilerde yaparlar haklısın ama ben şimdilik Türk telekomdan vazgeçmem bana daha cazip geliyor.Türk Telekom bilmem de türkcell 81 il ve köylere 4.5g getirecekmiş
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cekim sorunu da olmasa cok ıyı olacakta çekmediği çok yer var türkcell uygun fiyatlı fiyatlı olsa guzel olurdu malum bu cekim sorunu düzelmezTurkcell bu konuda çok ilerde yaparlar haklısın ama ben şimdilik Türk telekomdan vazgeçmem bana daha cazip geliyor.
Aynen kardeşim aynı fikirdeyim katılıyorumCekim sorunu da olmasa cok ıyı olacakta çekmediği çok yer var türkcell uygun fiyatlı fiyatlı olsa guzel olurdu malum bu cekim sorunu düzelmez
Türkcell de pahalı olcagından biz cekim sorununa alışmalıyızAynen kardeşim aynı fikirdeyim katılıyorum
Aynen kardeşimTürkcell de pahalı olcagından biz cekim sorununa alışmalıyız
Büyük şehir diye ayrım yapmayalım çünkü ankara da da çekmediği yerler cok türk Telekom un4.5 G de vodafonedan çok daha iyi onu söyleyebilirim açık bir şekilde ama yatırımlar ya çok az yada sadece büyük şehirlere oluyor
istanbulda herhangi bir sorun kesinlikle yaşamadım ankara için bişey diyemeyecemBüyük şehir diye ayrım yapmayalım çünkü ankara da da çekmediği yerler cok türk Telekom un
Bakalım ilerde ne olcak 4.5g de Türk Telekom birde 2029 da 2g kapanıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?