Türktelekom bilgisayar kampanyasındaki her kullanıcıya bilgisayar vermiyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S-SAKA

S-SAKA

Üye
    Konu Sahibi
Türktelekom bilgisayar kampanyasındaki her kullanıcıya bilgisayar vermiyorlar
arkadaslar her kullanıcıya bilgisayar kampanyasından faydalanabilir reklam böyle 6 ay kullanıyor olmak borcu olmamamk
ben başvurdum ödemeleriniz 10 gün 20 gün arası gecikiyor dediler malesef vermediler kızımla gitmiştim alma ümidi ile kızımın üzüldügünü görünce karne hediyesi olacaktı benimde moralim bozuldu sonuçta geç öderim telekomu ilgilendirmez faizini ödüyorum
sonuç itibariyle ttnetide telefonuda iptal başvurusunu yaptım sizlere önerecegim d smart hd makina ve yanında internette var 8mb sınırsız 59 tl baslayıp paketlere göre degisiyor fakat fiatını arastırmadım her ay tekoma yuz tl verıyordun telefondan karım 35 tl her ay cebimde kalacak sizede tavsiyem sizi müsteri yerine koymayıp rencide eden hiç bir internet saglıyıcı fimalara para vermeyiniz yazık giden paraya

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Her kampanyanın kendine özgü şartları vardır. Şartlara uymadığınız için size verilmemiş yoksa hakkınız falan yenmemiş.
Geciksede sonuçta ben ödüyorum onları ne ilgilendirir ki diyemezsiniz çünkü o bilgisayarlar uygun fiyatlıda olsa belli taksitli ücretler karşılığında veriliyor ve kampanyayı yapıp anlaştıkları firma vs.. güvenilen ödemede sıkıntı çekmeyen kişilere vermek istemeleri gayet doğaldır. Çünkü zaten uygun fiyata veriyoruz ödemenin gecikmesinide istemeyiz mantığı vardır.
Telefon hattınızı kapatmak falan sizin tercihinizdir bu şekilde cezalandırabilirsiniz ama şartlara uymadınız diye kötülemeye kalkmak pek mantıklı değil şayet bugüne kadar niye kapattırmamıştınız derler ? :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Her kampanyanın kendine özgü şartları vardır. Şartlara uymadığınız için size verilmemiş yoksa hakkınız falan yenmemiş.
Geciksede sonuçta ben ödüyorum onları ne ilgilendirir ki diyemezsiniz çünkü o bilgisayarlar uygun fiyatlıda olsa belli taksitli ücretler karşılığında veriliyor ve kampanyayı yapıp anlaştıkları firma vs.. güvenilen ödemede sıkıntı çekmeyen kişilere vermek istemeleri gayet doğaldır. Çünkü zaten uygun fiyata veriyoruz ödemenin gecikmesinide istemeyiz mantığı vardır.
Telefon hattınızı kapatmak falan sizin tercihinizdir bu şekilde cezalandırabilirsiniz ama şartlara uymadınız diye kötülemeye kalkmak pek mantıklı değil şayet bugüne kadar niye kapattırmamıştınız derler ? :)
Mod'um haklısınız ama o abide geç ödüyorsa belki durumu yeterli değildir belki o ay parası kalmamıştır.Ama sonuçta hepsini ödemiş.Sizinde söyledikleriniz doğru fakat telekom kendi çıkarını düşünüyor hep.Abi inşallah kızına daha güzel bilgisayarlar alırsın üzülme sorun değil.Daha çok kampanya gelir.Aynı olay benim başımada gelmişti.Babamın faturalı hattı vodafone du.Vodafone cihaz alacaktık ama babam bir kaç faturayı geç ödedi diye vermediler o kadarda hevesle gitmiştim halbuki.

S-SAKA

S-SAKA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ttneti telefonu iptal basvurumu 11.06.2012 de yaptım fakat hala kapatmadılar borcum olmamasına rahmen ttnet online giriş yaptım birde ne göreyim borçtan açma kapama yapılmıs musteri yetkilisine kesin kapatın diyorum onlarda borctan açma kapama yapıyorlar birde modaretör arkadasım yanıtlamış sag olsun fakat daha önceki bilgisayar kampanyasında hiç hak etmeyen insanlar aldı
bilgisayar fiatlarına gelince 300 -350 tl fiat farkı var zaten vade farkını koyuyor yani söylediginiz gibi ucuz deyil bunlar birde toplu alıs yapılıyor ozaman kar imajı dahada büyüyor bu sadece tek bilgisayarda bu kadar fark var fiatları araştırmadan yorum yaparken karsınızdakini kırmayın kıracaksanız fiatını arajtırın ben şahsen bu yoruma üzüldüm ttnet bayiinde gibi hissetim kendimi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaslar ttneti telefonu iptal basvurumu 11.06.2012 de yaptım fakat hala kapatmadılar borcum olmamasına rahmen ttnet online giriş yaptım birde ne göreyim borçtan açma kapama yapılmıs musteri yetkilisine kesin kapatın diyorum onlarda borctan açma kapama yapıyorlar birde modaretör arkadasım yanıtlamış sag olsun fakat daha önceki bilgisayar kampanyasında hiç hak etmeyen insanlar aldı
bilgisayar fiatlarına gelince 300 -350 tl fiat farkı var zaten vade farkını koyuyor yani söylediginiz gibi ucuz deyil bunlar birde toplu alıs yapılıyor ozaman kar imajı dahada büyüyor bu sadece tek bilgisayarda bu kadar fark var fiatları araştırmadan yorum yaparken karsınızdakini kırmayın kıracaksanız fiatını arajtırın ben şahsen bu yoruma üzüldüm ttnet bayiinde gibi hissetim kendimi

Yok arkadaşım benim sana kişisel bir lafım yok seni üzmen içinde demedim. Bak arkadaşada Vodafone da benzer sorun olmuş hepsi aynı şeyi yapıyor. Herkes kendi yönünden haklı burada. Aslında ben bilgisayarları görmedim ama bence iyikide almamışsın diyebilirim çünkü özellikle ttnet in çok önceden de kampanyaları vardı gerçekten düşük seviyeli bilgisayarları uzun vadelerde veriyordu belkide olmadığı hayırlısı olmuştur diyorum

S-SAKA

S-SAKA

Üye
    Konu Sahibi
s.a.böyle düsündügünüze sevindim dogrusu hayırlısı oldu evtelefonunu ayda 30 tl ödüyordum başka yerden taksitle bilgisayar aldım ayda 30 tl ödüyorum

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
s.a.böyle düsündügünüze sevindim dogrusu hayırlısı oldu evtelefonunu ayda 30 tl ödüyordum başka yerden taksitle bilgisayar aldım ayda 30 tl ödüyorum

Ve emin ol ki oradan kampanyalı alacağın pc den çok daha iyi bilgisayar almışsındır :) Güle güle kullan dostum gerçekten sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt