epson81 Üye tukcell de 25 tl ye 1gb sonrası 96 kbps sınırsız internet ben pc de bile kullanabiliyorumm....
eren3546 Üye epson81' Alıntı: tukcell de 25 tl ye 1gb sonrası 96 kbps sınırsız internet ben pc de bile kullanabiliyorumm.... Genişletmek için tıkla ... Ben de bu tarife için turkcele geçtim ama başka bir yol buldum parasız internet :-) aylık kullanımım 5GB 0TL
epson81' Alıntı: tukcell de 25 tl ye 1gb sonrası 96 kbps sınırsız internet ben pc de bile kullanabiliyorumm.... Genişletmek için tıkla ... Ben de bu tarife için turkcele geçtim ama başka bir yol buldum parasız internet :-) aylık kullanımım 5GB 0TL
osnakli Üye eren3546' Alıntı: Ben de bu tarife için turkcele geçtim ama başka bir yol buldum parasız internet :-) aylık kullanımım 5GB 0TL Genişletmek için tıkla ... opera handlerle mi birde turkcell cüzdan uygulamsında 19tlye sınırsız net var bilginiz olsun.
eren3546' Alıntı: Ben de bu tarife için turkcele geçtim ama başka bir yol buldum parasız internet :-) aylık kullanımım 5GB 0TL Genişletmek için tıkla ... opera handlerle mi birde turkcell cüzdan uygulamsında 19tlye sınırsız net var bilginiz olsun.
thewitcher11 Üye eren3546' Alıntı: sınırsız internet istiyen varmı Genişletmek için tıkla ... olmaz mi
serbest888 Üye osnakli' Alıntı: ben cüzdan uygulamsı ile hala müşterilerime satıyorum bu paketi daha dün sattım. Genişletmek için tıkla ... nedir bu nasil alabiliriz
osnakli' Alıntı: ben cüzdan uygulamsı ile hala müşterilerime satıyorum bu paketi daha dün sattım. Genişletmek için tıkla ... nedir bu nasil alabiliriz
osnakli Üye serbest888' Alıntı: nedir bu nasil alabiliriz Genişletmek için tıkla ... cüzdan yazıp 7777ye yollayın detylar cebinize gelir
serbest888' Alıntı: nedir bu nasil alabiliriz Genişletmek için tıkla ... cüzdan yazıp 7777ye yollayın detylar cebinize gelir