TÜRKSAT 4A YA GEÇİŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKSAT 4A YA GEÇİŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ
Türksat 4A’ya Kanal Geçişleri Yapılıyor

Türksat 4A’ya geçiş yapacak olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri , 17 Eylül 2014 tarihini 18 Eylül 2014 tarihine bağlayan gece yarısı yapılacaktır.

Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A haberleşme uydusuna aktarılacak, yeni TV kanallarıyla birlikte Türksat uyduları üzerindeki TV kanal sayısı 500’ün üzerine çıkacaktır.

Uydu Alıcıları Ayarlanması
Ayarlanması​

Diğer uydu alıcıları içinse, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılmalıdır.

Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° Doğu yörüngesinde (Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte) hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Türksat A.Ş
 
Fenomenon

Fenomenon

Üye
iyi akşamlar. türksatın frekansını girdim. network search açtım. kanal taraması yaptı ancak değişen bişey yok.
yani yeni gelen kanallar var ama trt falan yine eski yerinde. acaba böyle mi olması lazım.
bilen var mı??
 


Üst Alt