pelın_ esra seyhan' Alıntı: ya sen ne diyosun ööle asansörle çıkarken her türk gibi bende o araya elimi sokarım ve kan kaybından öleceğimi hayal ederim ve korkarım Genişletmek için tıkla ... asansör ah ah benimde deli bi hayalımvardır hep böle asansör bıanda yere çakılsa neolur acaba derımbazen kendı kendıme ama gecende kaldım baya tırstım
esra seyhan' Alıntı: ya sen ne diyosun ööle asansörle çıkarken her türk gibi bende o araya elimi sokarım ve kan kaybından öleceğimi hayal ederim ve korkarım Genişletmek için tıkla ... asansör ah ah benimde deli bi hayalımvardır hep böle asansör bıanda yere çakılsa neolur acaba derımbazen kendı kendıme ama gecende kaldım baya tırstım
Revengeful Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: asansör ah ah benimde deli bi hayalımvardır hep böle asansör bıanda yere çakılsa neolur acaba derımbazen kendı kendıme ama gecende kaldım baya tırstım Genişletmek için tıkla ... ölürsün sadece
pelın_' Alıntı: asansör ah ah benimde deli bi hayalımvardır hep böle asansör bıanda yere çakılsa neolur acaba derımbazen kendı kendıme ama gecende kaldım baya tırstım Genişletmek için tıkla ... ölürsün sadece
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: ölürsün sadece Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz yani
pelın_ bazende abim arabayı kullanırken şimdi kapıyı açsam atlasam dıyorum ya ben nekadar ölmek istıyomuşumda haberım yok
bazende abim arabayı kullanırken şimdi kapıyı açsam atlasam dıyorum ya ben nekadar ölmek istıyomuşumda haberım yok
vapur dumanı Üye Konu Sahibi sus e manyak.sende bu şans varken ölmez sürünürsün...töbe töbe.şakası bile kötü ----------Eklendi @ 18:06:46 ---------- Yazıldı @ 18:06:19 ---------- Revengeful' Alıntı: Ateş seni çağırıyor Genişletmek için tıkla ... bana baaak çekmeyim kulaklarınııı :P
sus e manyak.sende bu şans varken ölmez sürünürsün...töbe töbe.şakası bile kötü ----------Eklendi @ 18:06:46 ---------- Yazıldı @ 18:06:19 ---------- Revengeful' Alıntı: Ateş seni çağırıyor Genişletmek için tıkla ... bana baaak çekmeyim kulaklarınııı :P
pelın_ Revengeful' Alıntı: Ateş seni çağırıyor Genişletmek için tıkla ... şuanda sag tarafımda esra sol tarafımda sen duruyosun anam kafamı şişirdınız napıyım atlıyımmı atlamıyımm:9
Revengeful' Alıntı: Ateş seni çağırıyor Genişletmek için tıkla ... şuanda sag tarafımda esra sol tarafımda sen duruyosun anam kafamı şişirdınız napıyım atlıyımmı atlamıyımm:9
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: yazı tura at Genişletmek için tıkla ... ya dik gelirse ----------Eklendi @ 18:11:56 ---------- Yazıldı @ 18:11:38 ---------- pelın_' Alıntı: mavişş beni çagırıyoo kusura bakma şeytan seni anca taşlarımben mavişe gidiyorum Genişletmek için tıkla ... heh şööle hizaye gel
Revengeful' Alıntı: yazı tura at Genişletmek için tıkla ... ya dik gelirse ----------Eklendi @ 18:11:56 ---------- Yazıldı @ 18:11:38 ---------- pelın_' Alıntı: mavişş beni çagırıyoo kusura bakma şeytan seni anca taşlarımben mavişe gidiyorum Genişletmek için tıkla ... heh şööle hizaye gel
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: dik gelirse hap içsin. Genişletmek için tıkla ... geç kaldın şekerim benim tehditim baskın geldi
Revengeful' Alıntı: dik gelirse hap içsin. Genişletmek için tıkla ... geç kaldın şekerim benim tehditim baskın geldi