Türklere özgü 25 ölüm şekli :)

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
hertürlü msj yazarımda işte topukluyla bazen sorun oluyo
ayy topuklu demısken bikerede başıma çok pıs bı olay geldı:)
şimdi fii tarıhnde iş görüşmesıne ALLAH' IN unuttugu bı yere gittim karŞıda :)
nese hersey bıttı falan otobuse bindim otobustede muavin arkadaşım la karsılaştım nese sohbet edıyoz trafıkte baya yogun canım sıkılınca topuklarımın ustune basarım artık nekadar canım sıkıldıysa baya basmısım topuk kırıldı tabı:)
farkettım sonra obur topuguda kırmaya ugrastım lanet olasıca kırılmıyo delı oldum:)
sonra otobustun topal gıbı ındım gıttım bı duraga cıkardım ayakkabıyı topugunu kırmaya calışıyorum of ne komıktı ya hem çok utandım hemde güldüm kendime:):):9
geçmiş olsun:ehe tüm bayan arkadaşlarıma derim topuklu ayakkabı giymeyin diye hem ayağın şeklini bozuyor hemde rahat değil ben bi kere annemin topuklularını giydim acaba ne farkı var normal ayakkabıdan giyince bu bayanlar kendini aristokratlar gibi mi hissediyor diye ilk adımdan ayağımı burkup iki gün topallayınca anladım aslında büyük bi marifet olduğunu

• Beğen
Tepkiler: pelın_

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Kızım aşıkmısın nesin :)Dikkat etsene nereye yazdığına.Neysede oda ölüme sebebiyet verebilir.Ben bi kere yürüyeyim derken merdivenlerden yuvarlanmıştım :D

pelın_

:op: kıymam
ben yemek yaparken oldu böle nişey çocuklardanbiri
ocagı kapatamış bende ustune tencerenın kapagını bıraktım tabı bı sure sonra cam kapak artık yok:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
__xXx__

__xXx__

Üye
Kızım aşıkmısın nesin :)Dikkat etsene nereye yazdığına.Neysede oda ölüme sebebiyet verebilir.Ben bi kere yürüyeyim derken merdivenlerden yuvarlanmıştım :D
benim annemn topuklarıda eski bir tahtaya saplanmıştı o da düştü

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve pelın_

pelın_

oarsı fenadır ben hıc basmam onun ustune:)
bıkeresınde tlf düşmüştu içine :)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
aldınmı telefonu peki :)

__xXx__

__xXx__

Üye

ne bilem bende sandımki o telefonu arıyorum :D

----------Eklendi @ 17:09:51 ---------- Yazıldı @ 17:09:32 ----------

valla yalan diil ben alır satardım :D
vallaha ben enteresan adamım herhalde o telefona trilyonlarca para vereceklerini bile bilsem el sürmem

pelın_

alsam kullanrdım yok öle pıslık bıyer dıyıldı kuru toprak vardı ama alamdım:)
arada gıdıp abkıyodum:) sonr abı baktım yok şarjı bıtsın kapansın dıye gece gunduz aradım kendımı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bende bi keresinde abim telefonumu aldı diye habire özelden aaramıştım kapansın diye :D
neyse konumuza dönelim..ölüm demiştik.evet abin telefonunu alırsa çeşitli işkence metodlarına maruz kalabilirsin :D

Revengeful

Emekli Yönetici
23-Elektrik direğine işerken çarpılırız!
Gerçeküstü!

Deneyeceğim, ölmezsem yazarım

• Beğen

pelın_

oo o fena benım tlf almıştı bızamnlar 2 sene eşşek tlf vermedı bana ama hah abenım zaten başka bı tlf vardı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D ya bazen bööle yatak yayının yatağı yırtıp bana saplanacağını düşünüyorum ve korkuyorum nedense :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

pelın_

:D ya bazen bööle yatak yayının yatağı yırtıp bana saplanacağını düşünüyorum ve korkuyorum nedense :D
haha ünide fakırdık bız böle benımbı yatagım vardı batmıstı belıme:) ama cok pıs acımıştı ya hmen iğne falan yaptılar vay eskı gunler vayy

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya sen ne diyosun ööle asansörle çıkarken her türk gibi bende o araya elimi sokarım :D ve kan kaybından öleceğimi hayal ederim ve korkarım :D

Üst Alt