anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır hayır bizim milletimizde yabancı özentiliği var fakat tarihlerini bilmezlerki onlar zamanında bize neler yapmış viyana kapılarına dayanınca neler yaşamışız bilen yok ama şu saf millet sadece onlar böyle onlar şöyle der kendi milletini sevmez onlara özenir onlar gibi giyinir , onlar gibi yer kedi özünü , nerden geldiğini bilmez buyrun buyrun viyana kapılarında yaşadığımız olayın sonucu ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki kemikler v.s kimin tahmin edin bakalım
Yabancılar yapınca şöyle:
Türkler yapınca şöyle:
Biz Türkler ağzımızla kuş tutsak dahi yabancı özentiliği geçmiyor. Az önce bir üye, bir programın resmini görmüş CFW'de. Övüyor da övüyor. O programı biz kullanınca "şu çalışmıyor, ben daha güzel sanıyordum" oluyor.
Bu videoyu daha önce izlmeiştim ne kadar kötülediği görünse de doğrular bunlar
dert etme arkadaşım, bizim ülkemizi kötüleyen yok, bu video aslında bruno bozzetto tarafından yapıldı ve ordaki türk bayraklarının yerinde italyan bayrakları var. Ama bizim milletimiz kendini kötülemeyi pek sevdiği için, videodaki italyan bayraklarını türk bayrakları olarak montajlamış.
Hangimizin kafası çalışıyor ?
Biz Türklerin neyi eksik ?
Ordan bakınca yabancıların kada çalışıyor abi şöyle teknolojikler böyle üstünler falan filan .Hep böyle dimi bizimkiler hep sahtekarlık düşünür yabancılar projeler düşünür.
Türkler yan gelip yatar yabancılar hep çalışır.
Türkler çalışsa bile altında kesin bi kötülük aranır.
mount & blade serisi
Vestel, Arçelik
bana en basitinden dünyaca ünlü bir Türk pc yazılımı söyleyin (kaspersky,nero gibi)
??
japon : kimse yapamıyorsa ben yapmalym
Türk : kimse yapamıyorsa ben nasıl yapaym bu düşünce devam ettikçe Türkler olduğu yerde seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?