Turkler Netten Alisverise Isinamadi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Turkler Netten Alisverise Isinamadi
<span style="font-size:14pt;line-height:100%">M</span>aster<span style="font-size:14pt;line-height:100%">C</span>ard&#39;in yaptigi arastirmada, Turk tuketicisinin, internette alisverise sicak bakmadigi ortaya cikti.

<div align="center"></div>

MasterCard&#39;in 6 ayda bir duzenli olarak gerceklestirdigi, toplam 11 il merkezinde bin kisilik bir roneklem grubu uzerinde gerceklestirilen arastirmada, katilimcilara son 12 ay icerisinde kac defa internet uzerinden harcama, alisveris yaptiklari soruldu.

Masterindex Aralik ayi sonuclarina gore, bu soruya katilimcilarin %91&#39;inin internetten hic harcama/alisveris yapmadigi, %3&#39;luk bir oranin ise ayda bir kez yaptigi yanitini verdi.

Internette alisveris yapma oraninin 20-24 yas arasi tuketicilerde %7&#39;ye A sosyo-ekonomik grubunda da %8&#39;e ulastigi kaydedildi. Arastirma sonuclarina gore, internette en fazla harcama kitap, DVD ve elektronik esya aliminda gerceklesti.

cllgr

cllgr

Üye
ben hala güvenli olduguna inanmıyorum.mutlaka açıkları vardır netde alışverişin.onun için her ne kadar kolay olsada tercih etmem dogrusu.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Herkez Korkuyor,Güvenmiyor

Şahsen Bende Güvenmiyorum...

berkant10

berkant10

Üye
valla ben iki senedir netten alışveriş yapıyorum bidolu.com dan hiç bir güçlük yaşamadım sadece bir kere kargo sorunu çekmiştim onun dışında memnunum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
50&#39;den fazla alışveriş yapmışımdır netten kredi kartıyla..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Kredi Kartı hala güvenli değil Gözlerimin önünde Online Kredi Kartı cv&#39;leri numaraları Dağıtılıyordu

Havale İle Alış-veriş. Yapın hem ucuz hemde güvenli.

kikaksk

kikaksk

Üye
bende alışveriş yaptım ama bazen güven,lir olmadığından yapmıyorum..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
internet üzerinde alışverişte karşı tarafa kredi kartının numarası ve güvenlik numarasını veriyorsunuz
bu da pek güvenli olmuyor sonuçta. karşı tarafa sonsuz güveninizin olması lazım.

yitik savaşçı

Üye
Millet 500 milyon maaş alıyosa, 2 milyarlık kredi kartı kullanıyordu. Türkiye halen zengin değil... Ben çok rastladım; düne kadar bir takım elbiseyle dolaşanlar kredi kartı sayesinde hergün başka giyinir oldular. Ama sonları kötü oldu. Zaten 500 milyon maaşın ne kadarını internetten harcayabilirsin ki?

Ayrıca evinde bilgisayarı olan isterse alış-veriş de yapar. Ama durup bir düşünün. Postalarına gelen "20 kişiye gönder, 30 kişiye gönder" türündeki mesajları birbirine ileten, milyon tane internet kullanıcısı; internetten alış-verişin güvensiz olduğuna inanmışsa fikrini kolay kolay değiştirebilir mi?

Birşey değil; olan bizim posta adresine oluyor... Ordan oraya dolaşıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...