teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok ne sallaması benim etrafımda var 10 kişi kullanıyor2 milyon çok ya, sallamışlar
note 5 in görüntüsü de olsaydı haber için teşekkürler
bunu bana değil konuya eklersen daha makul olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet. Note 5 tek model bütün dünyada aynı işlemci kullanılıyor. LTE + DOWNLOAD BOOSTER özelliği de var.bunu bana değil konuya eklersen daha makul olurcihaz da cihaz 4g destekliyor mu ?
Ahahhah bak bu sefer s6'da ki gibi sadece yan yazıları Türkçe yapıp yayınlamamışlar, telefon üzerinde ki uygualamlarda Türkçe.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullandığım ROM da bu özellik var. Hiç kullanmadım ama görünce dikkati mi çekti ☺Evet. Note 5 tek model bütün dünyada aynı işlemci kullanılıyor. LTE + DOWNLOAD BOOSTER özelliği de var.
aslında seneye alırdım da güncelleme işi sıkıntı, o yüzden bulaşmam kolay kolay samsungayok ne sallaması benim etrafımda var 10 kişi kullanıyor
z5 bomba gibi olur inşallah seneye yapıştırabilirim bi taneTürk milleti Samsung ve Apple görünce alır zaten. Marka yazması önemli onlar için.
Kamera konusunda iyiye gidiyorlar gibi, az kaldı tanıtılmasına bakalım nası olacakaslında seneye alırdım da güncelleme işi sıkıntı, o yüzden bulaşmam kolay kolay samsunga
z5 bomba gibi olur inşallah seneye yapıştırabilirim bi tane
sende samsung kullanmıyor musun zatenaslında seneye alırdım da güncelleme işi sıkıntı, o yüzden bulaşmam kolay kolay samsunga
Biraz önyargılı bir cümle olmuşTürk milleti Samsung ve Apple görünce alır zaten. Marka yazması önemli onlar için.
Evet evet öyleKonudaki en saçma yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?