alperen1313
Üye
yazılarınız çok güzel...
bende katılıyorum hepinize...
TÜRK olmak farklı bir şey..fazilet erdem ...
ama bir arkadaşımın da dediği gibi aceba bu TÜRK toplumu bizmiyiz??
evet biziz ama ...
aması var işte..
herkes yolunu tutturmuş gidiyor..
yılar önce bir yerde seminer veririken meclistekiler konuyu Allah cc dan korkmaya getirdiler...
bende kendi kendime dedimki işte tam can evlerinden vurulacak zamanları geldi...
aynen cevabım şuydu..
şu anda bu odada bulunan bizler Allah tan korkmuyoruz...
heryer buz kesildi...
herkes beni öldürecekti neredeyse..
dinsiz ilan edilmek üzereydim...
durun dedim bir dakika...
eğer sen Allah tan korksaydın yalan söylermiydin ...3 kuruşluk menfaatin için...
dondu dostum...
ya sen iyi esnaf...cumaya gidersin...ama alışverişte küsüratlı rakamlar koyarak halkı kandırırsın...ses yokkkk..
ya sen öğretmensin..ama kendis isyasi anlayışın dışındaki öğrencileri sınıfta bırakıyorsun ve dinimizn en büyük emirlerinden biri olan oku ya karşı çıkıyorsun..hadi konuş...ses yok..
daha örneklemeler çok yapılır..
öçnce günümüze ve bugüne kadar gelinen yere bakmak lazım..
bu memlekette dini savunsan bir türlü..din elden gidiyor desen bir türlü...ya irticacı ya gerici ya yobazsındır...adın budur artık...
nasıl olur bilmem ama..
hadis-i şerif bir gün tecelli edecek ve TÜRK ler kura'n-ı kerim in son bekçileri olacak
bende katılıyorum hepinize...
TÜRK olmak farklı bir şey..fazilet erdem ...
ama bir arkadaşımın da dediği gibi aceba bu TÜRK toplumu bizmiyiz??
evet biziz ama ...
aması var işte..
herkes yolunu tutturmuş gidiyor..
yılar önce bir yerde seminer veririken meclistekiler konuyu Allah cc dan korkmaya getirdiler...
bende kendi kendime dedimki işte tam can evlerinden vurulacak zamanları geldi...
aynen cevabım şuydu..
şu anda bu odada bulunan bizler Allah tan korkmuyoruz...
heryer buz kesildi...
herkes beni öldürecekti neredeyse..
dinsiz ilan edilmek üzereydim...
durun dedim bir dakika...
eğer sen Allah tan korksaydın yalan söylermiydin ...3 kuruşluk menfaatin için...
dondu dostum...
ya sen iyi esnaf...cumaya gidersin...ama alışverişte küsüratlı rakamlar koyarak halkı kandırırsın...ses yokkkk..
ya sen öğretmensin..ama kendis isyasi anlayışın dışındaki öğrencileri sınıfta bırakıyorsun ve dinimizn en büyük emirlerinden biri olan oku ya karşı çıkıyorsun..hadi konuş...ses yok..
daha örneklemeler çok yapılır..
öçnce günümüze ve bugüne kadar gelinen yere bakmak lazım..
bu memlekette dini savunsan bir türlü..din elden gidiyor desen bir türlü...ya irticacı ya gerici ya yobazsındır...adın budur artık...
nasıl olur bilmem ama..
hadis-i şerif bir gün tecelli edecek ve TÜRK ler kura'n-ı kerim in son bekçileri olacak