''Türkiye'ye gelmez'' denen oyuncu gelecek!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
''Türkiye'ye gelmez'' denen oyuncu gelecek!!!!!!!!!!
Türkiye'ye gelmez' denen oyuncu gelecek

G.Saraylı yönetici Haldun Üstünel, "Onun için 'Türkiye'ye gelmez' diyorlar. Biz 'gelmez' denilen birçok futbolcuyu getirdik. Yaz aylarını bekleyin' dedi.

Galatasaray, yıllardır büyük takımlarımızın hayalini süsleyen gurbetçi Hamit Altıntop'u renklerine bağlamaya kararlı. Bu konuda en iddialı açıklama ise Galatasaray'ın genç yöneticisi Haldun Üstünel'den geldi.

Haldun Üstünel en büyük idealinin sol kanatta Arda, sağ kanatta da Hamit'in oynadığı bir Galatasaray olduğunu belirtti.
Hamit'in Türkiye'ye gelmek istemediğinin hatırlatılması üzerine ise Üstünel "Biz 'gelmez' denilen çok sayıda futbolcuyu getirdik. Yazı bekleyin, Hamit'i görürsünüz" ifadesini kullandı. Bayern Münih'te oynayan ve sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan 26 yaşındaki Hamit'e Galatasaray forması giydirmeyi çok istediklerini kaydeden Haldun Üstünel yıldız oyuncu için "Ben Hamit kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor" dedi.

Hayırlısı Bakalım....

arslansem

arslansem

Üye
Yöneticilerimiz ve başkanımız 2000 li yıllardan sonra gelen en iyi yönetimi gösteriyorlar bence...

Dwyane_Wade

Üye
Bekleyelim görelim...Yalnız hamit Türkiyeye gelecekse fenerbahçeye gelir,gibime geliyor...:)

zibidi39

zibidi39

Üye
gs ıstedıgı oyuncuyu alır dogru soluolar adamlar oyuncu alıo 6 ay sonra sakatlanıo.bkz:lincoln bkz:lınderoth.avrupa butun sakat adamları gs ye kakalıo :D

Dwyane_Wade

Üye
:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dwyane Wade bende senin imzanı önce yorum sandım ya ne demek istiyor bu dedim:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede hem askın karsılıksızsa bos yere kendini paralamaya değmez :):)

ernisg

ernisg

Üye
hamiti netcez yaa. aydın yıLmaz var onu unuttunuz mu ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ühye

ühye

Üye
hamit ii guzel bir topcu bence haldun ustunel onuda getırır:)

tunahan53

tunahan53

Üye
Bilgi için sağol

qurbuz

qurbuz

Üye
evet hamit gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...