Türkiye’nin Sembolü Galatasaray-Cris Geleceği Günü Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye’nin Sembolü Galatasaray-Cris Geleceği Günü Açıkladı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Braga’nın resmi internet sitesinde Galatasaray için ‘Türkiye’nin sembol kulübü’ ifadesi kullanıldı.

Braga’nın rakiplerinin değerlendirildiği makalede Manchester United’in Van Persi,Nani, Rooney ve Ryan Giggs ile ön plana çıktığı belirtilirken Braga’nın daha önce Beşiktaş ile İstanbul deneyimi yaşadığı hatırlatıldı.

Galatasaray’dan Türkiye’nin sembol kulübü olarak bahseden site Eboué, Ujfalusi, Hamit Altıntop, Felipe Melo, Riera ve Elmander gibi isimlerin Avrupa futbolunda söz sahibi oldukları belirtti.

______________________________________________________________________________________

Galatasaray’ın dün Lyon’dan renklerine bağladığı Cris bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacak

Herşeyin çok hızlı geliştiğini belirten Brezilyalı savunmacı, “Galatasaray ile Pazartesi günü öğleden sonra görüşmelere başladık. Ben, Lyon ve Galatasaray arasındaki herşey çok güzel gitti. Tabi ki Lyon’da kalmak ve kariyerimi orada bitirmek istiyordum. Fakat bu teklif hem benim hem de Lyon için ilginçti. Mutluyum ama aynı zamanda üzgünüm. 8 yıl boyunca çok güzel şeyler yaşadığım kalbimi verdiğim kulübümden ayrılıyorum. Bunun hakkında konuşmak çok zor. Soyunma odasındaki arkadaşlarıma “Hoşçakalın” demek çok zor olacak” diye konuştu.

Yeni takımında da bir çok arkadaşı olduğunun altını çizen Cris: “Salı akşamı İstanbul’da olacağım. Çarşamba günü de kulübe gideceğim. Kulübü ve bazı oyuncuları tanıyorum. Melo ve Taffarel ile konuştum. Ayrıca Elmander ve Baros’ da orada. Artık hepsi benim takım arkadaşım ve dostum. “Polis” ünvanını orada da korumaya çalışacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...