Türkiye'nin kupayı kaldırma ihtimali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'nin kupayı kaldırma ihtimali
EURO 2008'in resmi sponsorlarından Castrol tarafından gerçekleştirilen performans anketine göre Almanya kupaya en yakın ülke. Peki Türkiye'nin kupayı ihtimali yüzde kaç?

2008 Avrupa Şampiyonası'nın resmi sponsorlarından Castrol tarafından gerçekleştirilen performans anketine göre Türkiye'nin şampiyon olma şansı yüzde 2. Rusya'nın kupayı evine götürme ihtimali ise sadece yüzde 1.
Ankete göre Rusya'nın çeyrek final oynama şansı yüzde 33. Yarı finale çıkma ihtimali ise yüzde 10. Final oynama şansı ise sadece yüzde 3. Kazanma şansı ise yüzde 1. Tüm ülkelerin sıralamasında sadece Avusturya Rusya'dan sonra yer alıyor. Buna göre Avusturya'nın çeyrek final oynama ihtimali yüzde 26'da kalırken, final oynama ihtimaline ise sadece yüzde 1 şans verildi.

Ankete göre Almanya yüzde 17 ile kupayı en çok alma ihtimali olan ülke olarak görülürken, İspanya yüzde 14'le ikinci sırada yer aldı. Holanda, Fransa ve Çek Cumhuriyeti'ne yüzde 10 şans verilen ankete göre Romanya yüzde 7, İtalya yüzde 6, Portekiz, Hırvatistan, İsviçre yüzde 5, İsveç yüzde 3, Yunanistan, Polonya, Türkiye yüzde 2, Avusturya ve Rusya'ya da yüzde 1 ihtimalle kupayı alacak.

karides

Üye
Bu nasıl anket anlamadım. Büyük ihtimalle İtalyanlarla yapılmamış bu anket. Çünkü, İtalya benim en büyük favorim ve tahminim final yine Fransa-İtalya arasında olur. Burada Fransa'dan pek emin değilim; ama İtalya kesin finalist olur. Bir de bence Portekiz, İspanya'dan iyi bir takım. İkinci olarak da İspanya yerine Portekiz olmalıydı (benim listemde üçüncü).Tümüyle objektif olarak, benim finalist adaylarım şöyle:
1- İtalya
2- Fransa
3- Portekiz
4- Almanya
5- Romanya (izlediniz mi bilmiyorum, ama gerçekten çok iyi bir takım; acemilikleri olmazsa....)
6- İspanya
7- Türkiye
8- Hollanda
9- Çek Cumhuriyeti
10- Yunanistan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biz önce bir Portekiz2den 3-5 yemeyelim de. Ders almayıp ders verenlerin sesi kesilecek gibi gözüküyor ilk maçta.

Hepimizin takımı ama gerçek maalesef...

FerreT

FerreT

Üye
Defans problemli,orta saha aynı şekilde forvet fazla pozisyona giremiyor...Türkiye bence gruptan bile zor çıkar..Kupayı ise Portekiz yada İspanya kaldırır..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
portekiz alır abi kupayı türkiyenin uruguay la macını izledim bizimkilere karsı ümidim cok az:(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yarı Finale: Fransa, Almanya, Italya Ve Portekiz Kalır Ve Sampiyon Fransa Veya Italya Olur Diye Düşünüyorum :hmmm

canturgay

canturgay

Üye
hazırlık maçlarıyla kupa maçlarının havası farklı olurr..
ben Türkiye nin gruptan çıkacağına inanıyorum..

snacker

snacker

Üye
hersey turkıye ıcın.turkiye TÜRKİYE !!!!!!!!!!!

Altun.

Altun.

Üye
walla bizim forvetlere güwenmyrum. ne yalan sölym benimde umidim yok :(

nihatvtuncay

nihatvtuncay

Üye
Gökhan gönülün olmaması cok kotu oldu en azından iyi bir futbolcu bizim kadroya bakarsak sanırım 3. oluruz gibi ben olsam tuncay ve tümer yerine golcü olan ümiti forvetin arkasına koyarak takımı güçlendirirdim ama ümit malesef yok.ama ilk 11 şu sekilde olursa 1. oluruz
volkan
server
hamit
m. topal
hakan balta
arda
marco
emre
sabri
nihat
mevlüt

schumici

schumici

Üye
bence 1 italya 2 portekiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt