ModX
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Hocam Osmanlı Devleti farklı ülkelerin vatandaşlarından oluşuyordu mesela ermeniler, bizanslılar ve araplar gibi... Aynı şekilde Türklerde bu devlette yaşıyordu... Zaten Devleti Türkler kurdu herneyse... İşte Fransız ihtilali, azınlık ayaklanmaları derken (18 ve 19. Yüzyıllarda) Osmanlı Devletinde Sadece Türk vatandaşlar kalıyor... Mustafa Kemal Atatürk'de kurtuluş savaşından sonra artık has Türk olduğumuz için devletin adını TÜRKİYE diye değiştiriyorsadece Osmanlıda olmasıhikaye güzel yazılmış.
Ama bu turkey konusu harbi soru işareti ? Adama sormazlar mıOsmanlı zamanında Türkiye yoktu, nasıl Turkey demişler...
Hocam geçmişten günümüze kadar pek çok av hayvanı bulunmakta ve sadece bir kısmı göç etmektedir çulluk gibi hayvanlar yalnızca yapay olarak göç yapabilir...ayrıca av hayvanı göç eder
Bişey demiyorum, boşver...Hocam Osmanlı Devleti farklı ülkelerin vatandaşlarından oluşuyordu mesela ermeniler, bizanslılar ve araplar gibi... Aynı şekilde Türklerde bu devlette yaşıyordu... Zaten Devleti Türkler kurdu herneyse... İşte Fransız ihtilali, azınlık ayaklanmaları derken (18 ve 19. Yüzyıllarda) Osmanlı Devletinde Sadece Türk vatandaşlar kalıyor... Mustafa Kemal Atatürk'de kurtuluş savaşından sonra artık has Türk olduğumuz için devletin adını TÜRKİYE diye değiştiriyor
kısacası Osmanlı devletinde başından sonuna kadar Türk vatandaşına "Türk" diye hitap edildi yani Türk ismi her zaman vardı GökTürklerden beri...
Hocam geçmişten günümüze kadar pek çok av hayvanı bulunmakta ve sadece bir kısmı göç etmektedir çulluk gibi hayvanlar yalnızca yapay olarak göç yapabilir...
bir şeyi açıklığa getirdim o kadarBi de niye bu kadar bilgi kasıyoz yav gereksizler değil mi bura
Ne tükürüyon lama gibi yeğenimbir şeyi açıklığa getirdim o kadar
ayıbolmuyomu bey amcaNe tükürüyon lama gibi yeğenim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonuç olarak hindi kesilemeden tavada kalmış oldu
Sonuç olarak bilgi kesinleşemeden havadamı kalmış oldu
Tükürdün diye gösterttim sopayı. İndir çabuk onu taramayayım oraları.ayıbolmuyomu bey amca
Tükürdün diye gösterttim sopayı. İndir çabuk onu taramayayım oraları.
bu videoyu gördükçe sinirlerim bozuluyorBenim olduğum yerde bu ne cürret, bırakın bakim o elinizdekileri
Kaburga dolması asıl mevzu...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?