Türkiyenin ilk görüntülü ve sesli elektronik posta hizmeti yayın hayatına başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyenin ilk görüntülü ve sesli elektronik posta hizmeti yayın hayatına başladı.
Türkiye’nin ilk görüntülü ve sesli elektronik posta hizmeti yayın hayatına başladı.

Yazılımı Maskproduction Int.Hzm. tarafından gerçekleştirilen sistem
Maskproduction Int. Hzm. ve Teklan Internet Erişim Hzm. işbirliği ile hizmet veriyor.

Sistem gerçek kullanım kolaylığı ve yüksek işlevselliğe sahip. Sistemden yararlanmak isteyen kullanıcıların sadece web sitesine girerek, elektronik posta bilgilerini doldurmaları ve mesajlarını kaydetmeleri yeterli oluyor.

Kullanıcıların üye olmaları gerekmiyor. Herhangi bir program indirmeleri ya da bilgisayarlarında özel bir ayar yapmaları gerekmiyor.

adresine gelen kullanıcıların “Posta Yolla” butonuna tıklamaları gerekiyor. Göndermek istedikleri mesajın içeriğine göre bir resim seçiyorlar.



Sonra sistem tarafından gerekli kontoller yapılıyor.




Kullanıcının kamerası, mikrofonu ve internet erişim hızı yeterli iseisim, e-posta adresi , alacak kişi v.b. gerekli posta bilgilerini soruluyor. Kullanıcılar İsterlerse yazılı mesaj da ekledikten sonra “Kayıt” (1) botınuna basarak kamera ve mikrofon aracılığı ile mesajlarını kaydediyorlar. Kaydettikleri mesajı izleyebiliyorlar (2) . Toplam bir dakikalık kayıt süresi bulunuyor.




Son olarak “Gönder” butonuna bastıklarında mesajları hem kendilerine hemde alacak kişiye ulaştırılıyor. Kullanıcılar isterlerse kendilerine gelen içinde, görüntülü postayı izleyebileceğiniz adresin linki bulunan e-postasını diğer arkadaşlarına da göndererek tek bir kayıtla bir çok kişiye ulaşma imkanına sahip olabiliyorlar. Özel günlerde, bayramlarda ve yeni yıl tebriklerinde bir çırpıda birçok kişiye ulaşabiliyorlar.

Sistemde üyelik gerekmediği için mesajı alan kişide hiç bir zorlukla karşılaşmadan
e-postasına gelen linke tıklayarak mesajını seyretme imkanına sahip oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt