Türkiye'nin En Sevilen Markası Nokia'da* Değişim Senesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isterse inglizce gelsin hünkarım burdaki ustaların 5 dakikasını alır türkçeleştirmek

O kadar kolay degil. Bir romu turkcelestirseniz bile o romu telefona atmak icin bootloader kilidini acmaniz lazim. Htcnin bazi modellerinde spl ile yapilabiliyor fakat lumialarda o kadar sansli degiliz simdilik

Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan

m542tf

Üye
Bence sıkıntı Türkçe dil bu kadar geç yada hala gelmedi. İngilizce gelmesin lakin Türkiye şöyle değerli dünyada 3 ü avrupada 1 deyip hala Türkçe dil yoksa kusura bakmayın ama burda bir aksilik var.
Türkçe dili Nokia vermese bile windows da zaten Türkçe dil var yani microsoft bu dili biliyorken neden bu desteği vermiyor.

son derece haklısın abi.

Tepkiler: m542tf, doctorrr ve Cihanî Sultan

O kadar kolay degil. Bir romu turkcelestirseniz bile o romu telefona atmak icin bootloader kilidini acmaniz lazim. Htcnin bazi modellerinde spl ile yapilabiliyor fakat lumialarda o kadar sansli degiliz simdilik

Ona da gelir.Er ya da geç.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve doctorrr

Bekliyorum hunkarim belki gunde on kere xda'ya bakiyorum var mi bir gelisme diye

Allah iyiliğini versin hünkarım.Ben de Belle gelmeden öncesi sendromu'nda her gün Google'a c6-01 Belle yazıyordum,çıkmayınca C6-01 Symbian Belle yazıyordum,olmayınca C6-01 Nokia Belle yazıyordum,o da olmayınca vazgeçiyordum.

m542tf

Üye

Tepkiler: Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
ben 5800 ıma v60 beklerken öyleydim hiç unutumuyorum 21 Ekim 2011 de geldi

ben 5800 ıma v60 beklerken öyleydim hiç unutumuyorum 21 Ekim 2011 de geldi

Hele belki görmüşsündür bir belle konusu var...26 Ekim'den 7 Şubat'a kadar aynı konuda Belle'yi bekledik.Allah razı olsun Madness bir hevesle Belle'yi C6 için fw yapmaya çalıştı da biraz kan değişikliği oldu...

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
nasıl yani yaptı mı madness?

Ve bellenin de gelisini ilk olarak ben duyurmustum.

Evet hünkarım.Sana çok laf etmişlerdi de ondan sonra canciğer kuzu sarması olmuştuk..

- - - Eklendi - - -

Bu arada hünkarım test sürecin bitmiş!Tam mod olmuşsun.Tebrik ediyorum ve hemen bir kutlama açıyorum!

doctorrr

Üye
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...