Masha Üye Evet Nokia samimi olabilir ama işini biraz geliştirse mesela kamera ve sağlamlıktan başka bir artısı yok diğerlerine göre..
Evet Nokia samimi olabilir ama işini biraz geliştirse mesela kamera ve sağlamlıktan başka bir artısı yok diğerlerine göre..
"ForeverAlone" Üye Masha' Alıntı: Evet Nokia samimi olabilir ama işini biraz geliştirse mesela kamera ve sağlamlıktan başka bir artısı yok diğerlerine göre.. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum.Ayrıca şu symbianı bıraksın artık.Yeni şeyleri denesin.
Masha' Alıntı: Evet Nokia samimi olabilir ama işini biraz geliştirse mesela kamera ve sağlamlıktan başka bir artısı yok diğerlerine göre.. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum.Ayrıca şu symbianı bıraksın artık.Yeni şeyleri denesin.
JohnLemmon Üye abdurrahmandigi' Alıntı: Evet katılıyorum.Ayrıca şu symbianı bıraksın artık.Yeni şeyleri denesin. Genişletmek için tıkla ... artık bıraktı zaten windows phone'a geçti
abdurrahmandigi' Alıntı: Evet katılıyorum.Ayrıca şu symbianı bıraksın artık.Yeni şeyleri denesin. Genişletmek için tıkla ... artık bıraktı zaten windows phone'a geçti