Necmati Üye Perfect!' Alıntı: ekle tabi neyim eksik banada malzeme çıkınca güldürürüm yani... Genişletmek için tıkla ... vay benden bile iyisin yani
Perfect!' Alıntı: ekle tabi neyim eksik banada malzeme çıkınca güldürürüm yani... Genişletmek için tıkla ... vay benden bile iyisin yani
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi Alıntı: Perfect! göndermiş. > ekle tabi neyim eksik banada malzeme çıkınca güldürürüm yani... Necmati' Alıntı: vay benden bile iyisin yani Genişletmek için tıkla ... bu konuda kararsız kaldık şimdi nasıl olacak
Alıntı: Perfect! göndermiş. > ekle tabi neyim eksik banada malzeme çıkınca güldürürüm yani... Necmati' Alıntı: vay benden bile iyisin yani Genişletmek için tıkla ... bu konuda kararsız kaldık şimdi nasıl olacak
Perfect! Üye Necmati' Alıntı: vay benden bile iyisin yani Genişletmek için tıkla ... senide güldürürüm
Necmati Üye Perfect!' Alıntı: senide güldürürüm Genişletmek için tıkla ... Yav ben hep gülüyom ama benden daha esprilimisn
Perfect!' Alıntı: senide güldürürüm Genişletmek için tıkla ... Yav ben hep gülüyom ama benden daha esprilimisn
Perfect! Üye Necmati' Alıntı: Yav ben hep gülüyom ama benden daha esprilimisn Genişletmek için tıkla ... bilmem ki
Necmati' Alıntı: Yav ben hep gülüyom ama benden daha esprilimisn Genişletmek için tıkla ... bilmem ki
Necmati Üye Perfect!' Alıntı: benide bilen bilir Genişletmek için tıkla ... ilerde seni talk show'uma davet ederim
Perfect!' Alıntı: benide bilen bilir Genişletmek için tıkla ... ilerde seni talk show'uma davet ederim
Perfect! Üye Necmati' Alıntı: ilerde seni talk show'uma davet ederim Genişletmek için tıkla ... bende gelirim
● aLuvi ● Üye Hepsi güldürdü ancak Cem Yılmaz'dan daha fazla güldüren bir insan görmedim adam bayaa komedi .. Artık gülmekten çeneme ağrılar girmeye başladı
Hepsi güldürdü ancak Cem Yılmaz'dan daha fazla güldüren bir insan görmedim adam bayaa komedi .. Artık gülmekten çeneme ağrılar girmeye başladı