Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi cptalperen' Alıntı: recep ivedik kadar iğrenç bi film izlemedim hayatımda Genişletmek için tıkla ... kime didin bağamı didin sen onu kime didin Seni hiç gözüm tutmadı, sende sinsilik var. Sende sinsilik var.
cptalperen' Alıntı: recep ivedik kadar iğrenç bi film izlemedim hayatımda Genişletmek için tıkla ... kime didin bağamı didin sen onu kime didin Seni hiç gözüm tutmadı, sende sinsilik var. Sende sinsilik var.
cptalperen Üye bırak ya küfür etmesine gülüyosanız ana avrat bende söverim yani . ona para vermem . korsanını bile indirmeye tenezzül etmem. tiksinç
bırak ya küfür etmesine gülüyosanız ana avrat bende söverim yani . ona para vermem . korsanını bile indirmeye tenezzül etmem. tiksinç
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi peehhhh sen daha küfür duymamışsın demekki cem yılmaz bu konuda uzman dır. en temiz tolga çevik komedi dükkanı süper.. hopp müdür ne yaptın?
peehhhh sen daha küfür duymamışsın demekki cem yılmaz bu konuda uzman dır. en temiz tolga çevik komedi dükkanı süper.. hopp müdür ne yaptın?
cptalperen Üye Starsley' Alıntı: peehhhh sen daha küfür duymamışsın demekki cem yılmaz bu konuda uzman dır. en temiz tolga çevik komedi dükkanı süper.. hopp müdür ne yaptın? Genişletmek için tıkla ... cem yılmaz ve tolga çevik üstüne tanımam
Starsley' Alıntı: peehhhh sen daha küfür duymamışsın demekki cem yılmaz bu konuda uzman dır. en temiz tolga çevik komedi dükkanı süper.. hopp müdür ne yaptın? Genişletmek için tıkla ... cem yılmaz ve tolga çevik üstüne tanımam
Necmati Üye Starsley' Alıntı: kime didin bağamı didin sen onu kime didin Seni hiç gözüm tutmadı, sende sinsilik var. Sende sinsilik var. Genişletmek için tıkla ...
Starsley' Alıntı: kime didin bağamı didin sen onu kime didin Seni hiç gözüm tutmadı, sende sinsilik var. Sende sinsilik var. Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: deleloy loy loy loy kibar yarim esmerim kemal sunal Genişletmek için tıkla ... yav kemal sunal ayrı buraya neden katıyorsnuzki şu anı soruyor kanka
!!Burak!!' Alıntı: deleloy loy loy loy kibar yarim esmerim kemal sunal Genişletmek için tıkla ... yav kemal sunal ayrı buraya neden katıyorsnuzki şu anı soruyor kanka
lovestar Üye cem yılmaza oy verdim ama beni Zeki Kayahan Coşkun daha çok güldürüyo bu ara. nöbetlerde hep onu dinliyorum
cem yılmaza oy verdim ama beni Zeki Kayahan Coşkun daha çok güldürüyo bu ara. nöbetlerde hep onu dinliyorum
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi !!Burak!!' Alıntı: kanka bence olmalıydı listede. Genişletmek için tıkla ... biz onu zaten kabul etmişiz 1. olarak günümüz komedyenlerine bakalım dedik. kemal sunal tabiki en iyi si
!!Burak!!' Alıntı: kanka bence olmalıydı listede. Genişletmek için tıkla ... biz onu zaten kabul etmişiz 1. olarak günümüz komedyenlerine bakalım dedik. kemal sunal tabiki en iyi si
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Gökhan baylan var bir de. radyo dinlerken öl kop bit Genişletmek için tıkla ... istanbul radyosu mu hangi fm de
Dafny' Alıntı: Gökhan baylan var bir de. radyo dinlerken öl kop bit Genişletmek için tıkla ... istanbul radyosu mu hangi fm de