Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )
Paranoya yazıcağm yorum pek işine gelirmi bilmiyorum kardesim ama 3d oyunları indirdim sadece 3d oyunlar için soyluyorum teşekkürün t sini haketmemişsin samsugn star arşivinde 240*320 yada 176. 220 oyunun ne işi var allah aşkına
WhoOwnsMyHeart
Üye
tam 4 farklı sitede bu paylaşımın aynısını buldum ama bunun tarihi ilk sırada paylaşımın için teşekkürler çok sevdim
rica ederim kardeşim , maxicep.com da asla çalıntılara yer yoktur bu konuyu ilk paylaşan benim . Araştırırsanız 50 ye yakın sitede aynı konuyu bulabilirsiniz
Paranoya yazıcağm yorum pek işine gelirmi bilmiyorum kardesim ama 3d oyunları indirdim sadece 3d oyunlar için soyluyorum teşekkürün t sini haketmemişsin samsugn star arşivinde 240*320 yada 176. 220 oyunun ne işi var allah aşkına
arkadaşım 3D oyunları indirmedim ama samsung star 3G 240x320 dir sadece wifi 240x400 dür eğer 176x220 varsa haklısın ama bence bunları çok görmemek gerekir bu kadar pakedi bir araya getirmek büyük bir iş..